26 12
發新話題

自由係要代價既

引用:
原帖由 cbt08196 於 30-8-2012 09:33 發表

唔知點解我feel到佢好似tony stark
我都係!!! 第一時間諗到佢!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 阿堅 於 30-8-2012 03:28 發表

我相信咁樣加支鏡上M1都係打唔中

古董呀,世上第一支突擊步槍
呢兩條友搵補給都幾煩,用番ak好過啦

引用:
原帖由 khkenny2 於 30-8-2012 12:31 發表
西裝友好型的說
佢左手揸煙架

引用:
原帖由 HunterX 於 30-8-2012 13:43 發表

我都係!!! 第一時間諗到佢!!!
我直頭以為係佢拍緊鐵人第3集

引用:
原帖由 jn_jona 於 30-8-2012 15:41 發表

呢兩條友搵補給都幾煩,用番ak好過啦
" 等左咁多年, 我既真藏終於可以落場啦 "    ... (見血果種)

引用:
原帖由 keane 於 31-8-2012 00:00 發表

" 等左咁多年, 我既真藏終於可以落場啦 "  ... (見血果種)
出埋mg42連政府軍都買佢怕!

其實M1 步槍用30-06子彈!呢支野到現在都係準成度相當高步槍!同時30-06子彈係好晉通既子彈!係打aim shot 既殺人王!

引用:
原帖由 keane 於 31-8-2012 00:00 發表

" 等左咁多年, 我既真藏終於可以落場啦 "    ... (見血果種)
我想知佢喺邊度搵子彈.....
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 31-8-2012 12:57 發表

我想知佢喺邊度搵子彈.....
攞正牌拎得出街 " 型 " 就得啦

STG44....又多個LOOK玩
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 kai_matt 於 30-8-2012 08:08 發表
估唔到仲有人用stg-44
Btw, 第一幅條西裝友超覇氣
I don't think they have enough spare magazine or ammo for that.....

26 12
發新話題