發新話題

[認真] 2012世界災難、UFO、世界神秘事件、預言、宗教、靈性....講場

引用:
原帖由 rho837 於 31-8-2012 15:23 發表

我入大學個年(1987)以經聽過NIBIRU MOSTER SIZE EATING STAR.......呢啲事! 如果走入SOLAR SYSTEM會吸引大量ROLLING STONES圍住ROCK N' ROLL! 到時地球翻天復地.......有可能死好多人!
巨大的引力仲會厳重影向地球磁場、電力、氣候、引發連串天地災難.....

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

我係基督徒 同時亦係絕對相信科學(由於我係做research ge)
我絕對認為有外太空生物,畢竟宇宙每秒都彭脹緊
我亦覺得末世係近,根據聖經啟示錄描述末世嘅徵兆,同而家嘅處境的確愈黎愈似
天災瀕生,即使唔係200年一次嘅return period各處仍然天災瀕生
"民要攻打民,國要攻打國"; 宏觀世界各國現時嘅關係,我敢講比一,二,冷戰仲亂
以基督徒角度,世界隨時末日
科學角度,地球仲有一百幾十年玩
一個獨特想法係,我相信黎緊一次嘅生物突減會係人為嘅
之前恐龍滅絕,冰河時期,到黑死病 都係大自然引發嘅
如今 人口再次見頂,我相信人類增長速度未必等得切大自然做嘢
所以有一日,大國有機會製造一次人口滅絕,將地球1/3-1/2人口消滅
以達致重新平衡

引用:
原帖由 gtoray 於 31-8-2012 14:59 發表
近期留意火星是否有生物
btw. 依然未聽過號角聲...
我都極期待
美國一直對外太空嘢收收埋埋
如果唔係充份證據,好奇號嘅嘢唔會俾世人知

我都覺得人類人口太多
造就左好多消耗
如果人口唔係增長咁快,其實D資源有排用

基於某D" 不可説 " 的原因.....軍醫相信今次NIBIRU對地球造成的影响並不會有估計中那麼巨大,但災害影响必定會有.....而外星文明亦很快進一歩被公開......

HAPPY SHOOTNG!

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

有無C兄親眼目見過疑似UFO或神秘天象....軍醫同老婆見過一次.........

HAPPY SHOOTING!

CHING 們有冇聽過美國人生怪毛?
美國人出現一種怪病,
病者身上生出一條條纖維
E D纖維可能放入數百度高溫才熔掉

引用:
原帖由 kenchan3037 於 31-8-2012 15:43 發表
CHING 們有冇聽過美國人生怪毛?
美國人出現一種怪病,
病者身上生出一條條纖維
E D纖維可能放入數百度高溫才熔掉
世上無奇不有,有都吾奇.....

HAPPY SHOOTING!

"外星文明" 其實我自己覺得似係繼"宗教迷信"之後 又一"迷信"傑作
但我都係歡喜八掛"神秘學"野的

Apollo18 is it fake?

引用:
原帖由 C.K 於 31-8-2012 15:48 發表
Apollo18 is it fake?
呢個我都好想知
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 gtoray 於 31-8-2012 14:59 發表
近期留意火星是否有生物
btw. 依然未聽過號角聲...
我睇過夏韶聲

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 31-8-2012 15:50 發表
呢個我都好想知
我個阿sir講NASA有好多事情隱瞞,其中講到上太空,四人去五-六人返!!

其實就算nibiru唔撞擊地球
咁大粒星近距離飛過地球都係咁先
月球細咁多都可以向海水漲起

發新話題