發新話題

用分數換的Parts......去到8月尾的成果

如果想換個 T1 要幾多分呢唔知..?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 4-9-2012 20:53 發表
如果想換個 T1 要幾多分呢唔知..?
可能師兄你無去過果邊買野,
EA分數換野,唔係你想換咩就有咩野你換的。
佢每期會出一個List 有咩野換,每件List換貨要幾多分至換到....
一般去到紅點鏡至少要有6-7000分至換到。

引用:
原帖由 RCman 於 5-9-2012 09:38 發表

佢每期會出一個List 有咩野換,每件List換貨要幾多分至換到....
即是要洗6-7千蚊先換到 T1
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 5-9-2012 09:46 發表

即是要洗6-7千蚊先換到 T1
都話無T1換羅,
我圖中的red Dot 用5600分換,double 分即係買二千幾蚊有得換了。
買支鎗已經換到了.....
支Magpul Silencer最低,用7000分換,街賣緊接近$600哦!
另朋友早前換左果個測速器要8000分,計落反而麻麻地低,因為$3xx就買到。

引用:
原帖由 RCman 於 5-9-2012 09:38 發表

咁我都有係ea 度買野既,做埋會員. 不過都真係唔多係佢果度買野, 但唔知原來佢有個換野list...

請問樓主支RED DOT 效果如何?

我年年都唔夠分,浪費o酉

今日星期三,Double分
剛剛夠分換呢樣野

附件

7-11-2012 22:47

引用:
原帖由 RCman 於 7-11-2012 22:47 發表
今日星期三,Double分
剛剛夠分換呢樣野
要二萬幾分㗎喎,果然無限金錢

引用:
原帖由 garyyanykw 於 7-11-2012 22:52 發表

要二萬幾分㗎喎,果然無限金錢
我儲左好耐分傢....到今日至夠分換
其實.....我對呢盒野興趣一般,不過無野好換,喜歡果D....就唔夠分換....最後只好換左佢返來

引用:
原帖由 RCman 於 7-11-2012 22:55 發表

我儲左好耐分傢....到今日至夠分換
但師兄無耐前先換咗萬幾分嘢...

我今日買完嘢都有成萬分
但係真係無嘢好換

引用:
原帖由 kai_matt 於 7-11-2012 23:10 發表
我今日買完嘢都有成萬分
但係真係無嘢好換
自從改咗新換嘢list後都無乜嘢好換,換smith optics嗰套護目鏡啦,9500分,我覺得算抵

回覆 28# 的帖子

got no interest in that ar.....
Im thinking shd I get several AFG and sell them.....

小弟差少少分可以換支RED DOT,
想請問樓主支RED DOT 效果如果, 佢話會自動轉光暗, 是否值得換?
E興趣賣USD58.99

MANY THX

發新話題