發新話題

iphone5 912 點睇

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-9-2012 23:08 發表

咁又唔同講法bor
但部機如果冇咩突出既野,真係跟唔上潮流.....

應該會入
用android我個人覺得唔就手,喜歡iphone香單點

我要換機,所以唔 5 都買4S

引用:
原帖由 阿堅 於 5-9-2012 23:51 發表
我要換機,所以唔 5 都買4S
係就5唔好用4s咁傻豬仔啦~

引用:
原帖由 faihk 於 5-9-2012 23:54 發表

係就5唔好用4s咁傻豬仔啦~
基本上一定5 , 我當初唔用4S都係等佢

聽講電量係iPhone 5 焦點之一
拭目以待

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-9-2012 23:08 發表

咁又唔同講法bor
可以睇返呢度:
http://www.cbsnews.com/8301-501465_162-57488097-501465/youtube-app-no-longer-default-on-iphone-ipad/

跟機無youtube app, 不過google會整新app放上app store.
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-9-2012 20:49 發表
祈代。。。對住部垃圾s3沒有最失望只有更失望
靜觀其變 , Note 2 同 I 5 咩環境先
而家買 Note 4G 都係無用 , S3 就更加唔知點甘

我部 HTC HD 都係時間 "淋檔" 了 , Note 2 會係目標

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-9-2012 19:48 發表

摸上手先知...又傳唔support google map 同youtube....到果日睇真的先....
今次你竟然無........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 odaan 於 6-9-2012 01:18 發表

靜觀其變 , Note 2 同 I 5 咩環境先
而家買 Note 4G 都係無用 , S3 就更加唔知點甘

我部 HTC HD 都係時間 "淋檔" 了 , Note 2 會係目標
其實兩部都係我目標
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 nathan852 於 5-9-2012 21:13 發表

冇用過三星機 有咩事?
我之前用開note1,後尾轉左s3,唔係三星問題,係s3同本身android問題

note1係非常流暢,但反而s34核仲衰過note雙核
快又唔見佢快左,彈apps多左電去得快左,mon又細左,伏又中左
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 5-9-2012 22:51 發表

唔知note2 點,有d 心思思
note1就非常好,唔知note2會唔會繼續呢?
鵰。豹。狸。獅。狒

唔理好醜~ iP5一定買ga la, 自己唔用都有得炒下掛
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-9-2012 19:48 發表

摸上手先知...又傳唔support google map 同youtube....到果日睇真的先....
雖然會有app但無左原生 Google map 及 youtube 又真係差dd既
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

I PHONE 5 聽說會有防水設計??
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題