發新話題

馬記mp7要出了

引用:
原帖由 abcd123 於 4-10-2012 17:53 發表

馬記槍點都好似支glock咁比番一面有「真字」比你high吓ge,
原本唸住~2000ga,我唸我依加可以放心咁去硬食u記6mm bb marking啦
係, 相見到 cal 4.6mmx30, 另一面就
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 潛陣水 於 4-10-2012 20:54 發表
買馬記槍但求品質保證,易換件
畢竟係件玩具,marking呢d隨心啦,full marking都只係玩具
我自己就認為落場打咩marking都無所謂, 最緊要穩定好用.
但買黎儲/欣賞就當然越像真越好啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 4-10-2012 23:28 發表

係, 相見到 cal 4.6mmx30, 另一面就
咁都起馬靚仔過U記

引用:
原帖由 abcd123 於 4-10-2012 23:42 發表

咁都起馬靚仔過U記
追Marking既點解唔買KSC?

回覆 17# 的帖子

完全認同 買馬記係買佢效能
當然佢D膠都做得好靚~

MARUI個BLOWBACK勁好多~
最緊要係多aftermarket part換!

引用:
原帖由 tf141 於 5-10-2012 10:10 發表

追Marking既點解唔買KSC?
聽講有新一批?
但係依家又好似無乜風聲

回覆 22# 的帖子

唔係之前已經賣緊了??

引用:
原帖由 閒雜人等 於 6/10/2012 07:10 PM 發表
唔係之前已經賣緊了??
吓,原來KSC新MP7已經賣緊,我都唔知TIM,請問邊間有得賣,賣幾多銀?

引用:
原帖由 閒雜人等 於 6-10-2012 19:10 發表
唔係之前已經賣緊了??
無出槍街兩三星期

師兄有無留意咩價位?

回覆 25# 的帖子

我都係在隔壁討論區睇到有師兄咁講過...
好似約3k左右
不過已經是9月頭既事了

回覆 26# 的帖子

日版果支?

佢呢支唔係賣點係用氣量少?

膠身多左無謂刻字唔難解決, 填左佢或磨走佢再做淺度雷刻局部上油
金身就話難搞, 其實無話為追求刻字就而去簡第二支咁既,

如3支系統小弟個人都偏向馬記, 最新設計大Blowback, 馬記Hopup有保証,後備零件較易入手 , 3支內部都應該唔多仿真冇優勢 ,
唯獨外表尺吋問題, 當有真槍有大有細版本玩具唔執著,爽打重要

回覆 29# 的帖子

Mac 10 Gbb ar.....
中就要認,打就企定。

發新話題