發新話題

等......Magpul PDR

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 25-11-2012 18:43 發表
呢...呢...呢枝係乜野槍尼...毒到爆...
Magpul PDR囉
topic有寫

有個問題,點解冇西既 唔通係彈西

引用:
原帖由 tf141 於 25-11-2012 10:32 PM 發表

Magpul PDR囉
topic有寫
一時眼殘,靜係將焦點放咗係張相到....

乜西都冇,自己裝鏡好過

引用:
原帖由 nok777 於 25-11-2012 22:53 發表
有個問題,點解冇西既 唔通係彈西
好似的確係無???

https://www.youtube.com/watch?fe ... d&v=dKurd1SyBh8

有review啦~ 似乎同p90 tr差唔多, 似係骨西.

即係用 M4 匣,但用 P90 外型既槍?但又無左 P90 既大彈量 ...

引用:
原帖由 mkmonkey 於 26-11-2012 00:11 發表
即係用 M4 匣,但用 P90 外型既槍?但又無左 P90 既大彈量 ...
M4匣可以去到450喎! P90無記錯都係300.

引用:
原帖由 faihk 於 26-11-2012 12:30 AM 發表

M4匣可以去到450喎! P90無記錯都係300.
用彈胡就一定多過M4匣吧

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 26-11-2012 00:49 發表

用彈胡就一定多過M4匣吧
彈胡頂手頂腳...
而且講胡, M4有5000飛.

真槍係咪用5.56?

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 26-11-2012 00:52 發表
真槍係咪用5.56?

Caliber 5.56 (can be refitted with 6mm, 6.5, 6.8etc)
Standard Mag USGI or 15-20 custom polymer

引用:
原帖由 faihk 於 26-11-2012 12:57 AM 發表

Caliber 5.56 (can be refitted with 6mm, 6.5, 6.8etc)
Standard Mag USGI or 15-20 custom polymer
甘P90同MP7咪好快被呢枝野取代?
好似話呢兩枝槍D特製子彈煩?4.6mm 5.7mm
呢枝用5.56彈,效果又好,又係常用嘅子彈...
有錯請插...

我都係老土怪!點都係AUG或TAR21! 燒真鐡bulpup最唔好就係飛出來熱彈殻棘到手瓜飛起!

wow...個safety 真係唔多安全,手大嘅師兄一定用得好辛苦...

發新話題