發新話題

買槍, SR-25 定 M14 好? 想大家俾D建議

唸緊好唔好親聯合國特價入支星星所謂m4 ff改條外管扮mk12 mod1..

引用:
原帖由 Stig 於 20-12-2012 23:20 發表
唸緊好唔好親聯合國特價入支星星所謂m4 ff改條外管扮mk12 mod1..
吾係好明呀 ching       聯合國?  -__-

引用:
原帖由 derek8402 於 20-12-2012 23:30 發表

聯合國英文名簡寫=香港某間氣槍店~
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 derek8402 於 20-12-2012 23:30 發表

(聯合國英文簡稱)company, go google.

買一枝你拎到落場, 用到, 舞到成日都唔太支力既鎗.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

如果想玩狙擊鏡既SR15 URX裝鏡係靚既
其他嘛, 睇下你鐘唔鐘意砌聖誕樹...鐘意既就SENTRY果支, 唔鐘意就最平果把...
縮縮北行鳥 =口=

GP M14 DMR TAN with scope, USD 295 ONLY
http://shop.ehobbyasia.com/aeg/g-p-m14-dmr-dark-earth.html

引用:
原帖由 nishi 於 21-12-2012 12:45 發表
如果想玩狙擊鏡既SR15 URX裝鏡係靚既
其他嘛, 睇下你鐘唔鐘意砌聖誕樹...鐘意既就SENTRY果支, 唔鐘意就最平果把...
砌聖誕樹?

引用:
原帖由 ayaka 於 21-12-2012 14:15 發表
GP M14 DMR TAN with scope, USD 295 ONLY
http://shop.ehobbyasia.com/aeg/g-p-m14-dmr-dark-earth.html
Actually I prefer to get the EBR one but that will be out of my budget. So I may get something else besides the M14

引用:
原帖由 derek8402 於 21-12-2012 15:33 發表

砌聖誕樹?
好似聖誕樹咁裝到一舊二舊, 電筒LASER榴彈砲之類之類...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 21-12-2012 18:20 發表

好似聖誕樹咁裝到一舊二舊, 電筒LASER榴彈砲之類之類...
其實果4支我邊支都ok, 咁邊支最抵買?

如果係真槍!我會買SR-25!

但玩具Airsoft SR-25 或 M4, M16, AR15 .......! 冇所謂啦!你自己中意!

引用:
原帖由 rho837 於 21-12-2012 19:25 發表
如果係真槍!我會買SR-25!

但玩具Airsoft SR-25 或 M4, M16, AR15 .......! 冇所謂啦!你自己中意!
咁 ching 果4支你會揀邊支? 我真係有選擇恐懼症, 邊支你覺得最抵買?

師兄你究竟想要M系同M14系定SR-25啊....三個系列都唔同個喎

發新話題