發新話題

膠骨74打孖上

回覆 15# 的帖子

射手
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

Jacko大佬手瓜粗過我大脾, 支U配番你o甘大件頭用就索靚正

引用:
原帖由 loveless 於 27-2-2013 15:04 發表
Jacko大佬手瓜粗過我大脾, 支U配番你o甘大件頭用就索靚正
點解你知我大轆…唔通我地見過面?

引用:
原帖由 jacko 於 27-2-2013 01:20 發表
過年前入手兩支AK74,分別係"我們"AKS74UN及"KXA" AK74M,本來就咁就完,不過比ayaka兄個post( http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=113267 )毒一毒,即刻上網塭料.....

塭左兩間專出膠RAS0既公司- ...
支74M幾正喎, 比你毒番轉頭tim

回覆 2# 的帖子

唔好意思,之前睇錯問題,AKS74UN前RAS大約600連運費,sorry

想在AK74MN上安裝"美國自慰棒"(轉自友壇olw0978師兄所引用《槍炮》的一句“喀秋莎屁股上塞了個美國自慰棒”),想盡辦法,最終在Ehoxxy找到由"CLUTCH"出品的 M4 Folding Stock Base( http://shop.ehoxxyasia.com/clutc ... ase-for-ak74mn.html ),但原來此Stock Base係比馬記次世代AK用0既,插Pin位比KXA的長,要鋸短少少先可以順利安裝 ......但由於心急完原成,鋸歪了少少....

附件

IMG_8345_大小 .JPG (46.75 KB)

4-3-2013 21:08

IMG_8345_大小 .JPG

IMG_8344_大小 .JPG (51.08 KB)

IMG_8344_大小 .JPG

IMG_8348_大小 .JPG (51.76 KB)

IMG_8348_大小 .JPG

IMG_8349_大小 .JPG (44.33 KB)

鋸歪了.......

IMG_8349_大小 .JPG

AK Stock2.JPG (45.87 KB)

AK Stock2.JPG

AK Stock.JPG (42.68 KB)

鋸紅線位量

AK Stock.JPG

引用:
原帖由 jacko 於 4-3-2013 21:08 發表
想在AK74MN上安裝"美國自慰棒"(轉自友壇olw0978師兄所引用《槍炮》的一句“喀秋莎屁股上塞了個美國自慰棒”),想盡辦法,最終在Ehoxxy找到由"CLUTCH"出品的 M4 Folding Stock Base( http://shop.ehoxxyasia.com/clutch ...
整把都很喜歡,只是不喜自尉棒

如果是典型三角鐵或者這種也很好。

引用:
原帖由 Dave 於 4-3-2013 21:16 發表

整把都很喜歡,只是不喜自尉棒

如果是典型三角鐵或者這種也很好。

我都很喜歡這種,但AK74MN好似裝唔到........

引用:
原帖由 jacko 於 27-2-2013 17:23 發表
唔好意思,之前睇錯問題,AKS74UN前RAS大約600連運費,sorry
haha, 我就係係EBAY搵黎搵去都成80蚊USD
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 jacko 於 4-3-2013 21:19 發表

我都很喜歡這種,但AK74MN好似裝唔到........
原來是咁 1

我以為嘜款都裝到 ( PS.. 未入手AK 的說 )

引用:
原帖由 jacko 於 4-3-2013 21:08 發表
想在AK74MN上安裝"美國自慰棒"(轉自友壇olw0978師兄所引用《槍炮》的一句“喀秋莎屁股上塞了個美國自慰棒”),想盡辦法,最終在Ehoxxy找到由"CLUTCH"出品的 M4 Folding Stock Base( http://shop.ehoxxyasia.com/clutch ...
Jacko 兄,個adaptor 重有貨嗎?
小弟支次世代想換好耐

引用:
原帖由 ayaka 於 5-3-2013 11:33 發表

Jacko 兄,個adaptor 重有貨嗎?
小弟支次世代想換好耐
Ehoxxy最後display果個都比我買左啦~

引用:
原帖由 jacko 於 5-3-2013 12:11 發表

Ehoxxy最後display果個都比我買左啦~
一直都OUT OF STOCK, 重以為佢番左貨TIM

其實想入呢支不過到處無貨.. so sad

引用:
原帖由 ayaka 於 5-3-2013 12:24 發表

一直都OUT OF STOCK, 重以為佢番左貨TIM
網上係out of stock,不過咁啱比我睇到display仲有一隻~諗都唔洗諗即比錢~

發新話題