28 12
發新話題

Colonal-in-Chief of Paras

回覆 #8 queen 的帖子

Thank you your Majesty.
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 23-8-2007 02:31 發表
Thank you your Majesty.
咁難怪好多英國人都相信戴小姐是被軍方安排下發生意外囉!

回覆 #10 RMP 的帖子

各位:MS沒有資格代表英國,MS一翻說話是一般中國人,一般家庭,作為人夫,人妻,之應做,及內心感受,如有開罪,MS在此道歉.
尊重人格, 請勿抄習

港人冇咁樣.

一個皇室既家事我唔清楚,但係作為一個皇妃,
佢將"美"光燈帶到去一個被人'為"忘既角落,
係佢,我先知道呢個世界有德蘭修女,
係佢,呢個世界先會將焦點移去非洲,
係佢,......
鄭秀文歌頌佢,艾頓john歌頌佢,好多人歌頌佢;
佢私生活係點,係佢同皇室既事,
但係佢對呢個世界既貢獻/影響力,
係正面而且有目共睹,
早乜早著呢d咁陰損既說話黎講一個死者,
不論點都好,佢概唔係十惡不赦,更係一個會走進世界最不幸既地方既人,
我覺得,呢句說話黎形容佢,
真係幾.....

引用:
原帖由 mswong 於 23-8-2007 18:48 發表
各位:MS沒有資格代表英國,MS一翻說話是一般中國人,一般家庭,作為人夫,人妻,之應做,及內心感受,如有開罪,MS在此道歉.
there is no need to apologise, i agree with you, it is the different concepts of values
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #21 MF 的帖子

王子唔係大晒!佢以Col身份見空軍元帥.(各位你估元帥同查理仔講セ,歡迎創作,有神秘禮品!)

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #22 mswong 的帖子

佢亞媽!當年的公主.

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #22 mswong 的帖子

喂細佬,你幾時升到我個位呀

回覆 #24 RMP 的帖子

應該係問侯你娘親!Send my best regards to your mother!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #25 mswong 的帖子

過幾日七月十四,多謝問侯

引用:
原帖由 mswong 於 23-8-2007 18:48 發表
不是我講誰人可以代表英國,唔該

引用:
原帖由 mswong 於 24-8-2007 17:22 發表

王子唔係大晒!佢以Col身份見空軍元帥.(各位你估元帥同查理仔講Й,歡迎創作,有神秘禮品!)
同我返去向你娘親講我幾句好說話 ! This is an order !
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

28 12
發新話題