22 12
發新話題

井勝2011年版bolt lock時得時唔得問題

引用:
原帖由 hung 於 16-4-2013 22:09 發表
樓主師兄.......上星期行過 名搶 仲見到 Prime ( Boomber ) 之 M16A2 及越南型 XM177E2 、M16A1VN 仍在 , 無記錯內部好似係行豬皮全鋼件 ( 唔知有無記錯、勿介悥 ) , 售價約 $ %*)) 內
thx ching
另外仲有一個問題,小弟覺得##打連發時好似有點拖泥帶水的感覺
好像唔多狗力拉郁條bolt咁
已經拆左重錘,但情況未見改善

同埋隻pro win匣叉氣時不斷有氣聲出現,
請問係隻匣有問題還是正常的 ?

還有我爬過文,見g&p隻pmag好似唔錯
但見有位ching說要磨俎切氣個位,其實大概係要磨邊到 ?

sorry,新玩gbb實在太多問題

引用:
原帖由 grando14602 於 18-4-2013 13:49 發表

thx ching
另外仲有一個問題,小弟覺得##打連發時好似有點拖泥帶水的感覺
好像唔多狗力拉郁條bolt咁
已經拆左重錘,但情況未見改善

同埋隻pro win匣叉氣時不斷有氣聲出現,
請問係隻匣有問題還是正常的 ? ...
是咁的,因為井井本身都預埋你打紅氣
所以條回膛彈弓是超級重
換條100%回膛彈弓,立即藥到病除

至於pro win匣叉氣時不斷有氣聲出現,原裝黎計係正常的
http://www.civiliangunner.com/cg ... p;highlight=pro-win
又要有請f22大神教路!

引用:
原帖由 4jai 於 18-4-2013 15:04 發表

是咁的,因為井井本身都預埋你打紅氣
所以條回膛彈弓是超級重
換條100%回膛彈弓,立即藥到病除

至於pro win匣叉氣時不斷有氣聲出現,原裝黎計係正常的
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=5 ...
唔該師兄
另外個網球拍拆左好耐都唔識點拆
GOOGLE過又無爆炸圖睇,師兄可否教教小弟點拆

引用:
原帖由 grando14602 於 18-4-2013 15:31 發表

唔該師兄
另外個網球拍拆左好耐都唔識點拆
GOOGLE過又無爆炸圖睇,師兄可否教教小弟點拆
拉下擊槌
拆mag release(串錯唔好打我)
就可以成個撞針坐拎出黎(連網球拍)
側邊有條pin,細細力篤佢一野都可以拆到個網球拍(連彈弓,小心唔見)出黎

引用:
原帖由 4jai 於 18-4-2013 20:10 發表

拉下擊槌
拆mag release(串錯唔好打我)
就可以成個撞針坐拎出黎(連網球拍)
側邊有條pin,細細力篤佢一野都可以拆到個網球拍(連彈弓,小心唔見)出黎
哭.....mag release都拆唔到= =

以真數身尺吋黎講, 派身全隻行CNC會做得最好,最少鍋氣 (最好尺吋係原本WA身)

井井身除左睇批次好唔好外,主要唔及派身係佢上身入面個空間做窄左小小,變覆進阻力增大加快軟腳
其實講到尾井井支槍只係一堆抄WA既補品裝成, 必須磨合,會偷薄更好, 換豬P bolt set&WA匣更爽
所以:
會執=井井(完美槍身+完美質感+CNC補品)
唔執=派自組/炸彈版(精準槍身&好打bolt+多款簡)

樓主換身咁搞不如平平地放走支井井貼錢買番炸彈版,抵過淨換派身,或收2手派身/炸彈版身

正確、正確 ! 但 Prime 成槍暫時祇見名搶有貨 , 二手網都好少見到 , 而且用全金屬身 GP Pmag 匣係甚為配合 , 無需任何改動

22 12
發新話題