25 12
發新話題

今日上架的新玩具

引用:
原帖由 khwong67 於 12-10-2007 05:35 PM 發表
$760 is a bit expensive.
覺得貴就唔好買囉.....唔出果陣又要恨...到出啦...又話貴...= =國狗做成既現象嗎...

引用:
原帖由 mike-mike 於 12-10-2007 17:55 發表
再加黑tee, 太陽墨鏡個feel就一流!!!當然最好係有埋枝jatimatic啦
想問問這是什麼做型?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

guys, dun rape post la~
anyway, i still prefer G17 more

引用:
原帖由 Kira 於 2007-10-12 20:15 發表
師兄真係快手...
期待報告
終於有時間試槍
用top gas 同 134入滿都可以一清晒一匣(18發)之後仲可以打多4發
如果用134 blow back力度比較弱
因為屋企冇罐所以試唔到力
準確度還錯可以,雙手持槍距離5m,打一匣每發間斷約半秒,落點分開最遠在10cm內

你就做南美洲大毒販~
有hi-caph5.1嗰個friend就係美國黑幫殺手~
我都唔差~我係美國中西部的小鎮陀地~
同場加影~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 路比 於 16-10-2007 19:50 發表

終於有時間試槍
用top gas 同 134入滿都可以一清晒一匣(18發)之後仲可以打多4發
如果用134 blow back力度比較弱
因為屋企冇罐所以試唔到力
準確度還錯可以,雙手持槍距離5m,打一匣每發間斷約半秒,落點 ...
都ok呀,好吸引

其實我覺得馬記d 1911閘容量大過wa少少~
因為我支馬記1911a1原裝一閘出到24發~
換左hammer彈弓之後都有22發~
但係我支wa1911a1一閘只出到20發 + - 1 左右~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

引用:
原帖由 westdog 於 2007-10-22 10:27 發表
其實我覺得馬記d 1911閘容量大過wa少少~
因為我支馬記1911a1原裝一閘出到24發~
換左hammer彈弓之後都有22發~
但係我支wa1911a1一閘只出到20發 + - 1 左右~
應該唔關容量事,個匣大細唔差得好多,我覺得係嘩佬問題,所以wa比馬記大力

引用:
原帖由 路比 於 22-10-2007 15:49 發表

應該唔關容量事,個匣大細唔差得好多,我覺得係嘩佬問題,所以wa比馬記大力
但係兩支個力水都差不多~
同埋wa個彈閘入左支槍裡面之後會有少少空隙~
但係馬記個彈閘就好緊~
所以我覺得馬記係特別再攞盡d空間去針對wa只有20發左右的問題~
今次馬記係睇住wa來打...

25 12
發新話題