發新話題

手槍補習班

回覆 #1 mswong 的帖子

各位:人在客地+上雞手鴨腳,因技術問題故相片未能及早登出請諒
又各位如攪得掂26個英文字母又想去槍械course者本人可介紹及保薦閣下去美國S&W上課,所有cgf之會員,本人不收任何費用,S&W之收費,請查S&W網

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #1 mswong 的帖子

圖片儘快登出,請諒

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #17 mswong 的帖子

誤信天才!佢話七歲識拍照,九歲出沙籠,點知二十幾張相.............唉下次補拍喇!
未完!

尊重人格, 請勿抄習

P-38!!!! 最有德國feel既二戰手鎗

在美國打過佢既戰後版本, 我打得好差好唔準
M1911比佢好用好多, 又準又易用又簡單

回覆 #19 Paul 的帖子

Paul:介唔介意.......你d.45ACP有無盒裝
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 24-10-2007 02:26 發表
Paul:介唔介意.......你d.45ACP有無盒裝
有一次有...........

其他個幾次冇, 應係場地自家製子彈

D  9mm 每五十粒有一發壞的

我今年去秦國重利害, 有盒裝(盒上寫秦文), 每五十粒.38有五六粒壞的

回覆 #21 Paul 的帖子

Reload.......要好小心,入多入少藥都可大可少.試過一次儍吓傻吓,結果..............俾張相你睇,就明我講セ野
未完!

尊重人格, 請勿抄習

[quote]原帖由 mswong 於 24-10-2007 03:42 發表
Reload.......要好小心,入多入少藥都可大可少.試過一次
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

貓兄:慘過炸膛,好在福大命大
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 24-10-2007 18:26 發表
貓兄:慘過炸膛,好在福大命大
唔通係向後射!?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 25-10-2007 01:34 發表

唔通係向後射!?
延遲左擊發,以為卡彈,排彈之後先點火? (會唔會有d...吹得太大?)

引用:
原帖由 皇家御貓 於 25-10-2007 01:34 發表

唔通係向後射!?
古惑的槍????

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-10-2007 01:37 發表

延遲左擊發,以為卡彈,排彈之後先點火? (會唔會有d...吹得太大?)
還是說在盒中已經有可能點火?(因為我猜火帽裝的不好可能會這樣.)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #26 adrianyahk 的帖子

各位一千個對不起,因對住架相機一舊雲,唯有.............
這支搶管內之子彈全部唔夠藥,子彈打唔出!但唔爆膛,結果槍內所有零件爛晒,好彩人無事!如果唔係又小咗個客人!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #21 Paul 的帖子

Paul:有沒有收習.357?

有個十八粒之貯藏盒,適合9mm .38 .357,可以送給你!請自付郵費.

尊重人格, 請勿抄習

發新話題