25 12
發新話題

邊個師兄有LCT的AS VAL,VSS或Kingarms VSS?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2014 21:11 發表
外國D人買LCT多,都有人買KA,就係無乜人買GG同SY,所以無乜報吿。

我諗住下年買KA VSS,聽講KA會出AS VAL。。。

睇泥會有大改。。。一支近乎完美+準確的窮人版VSS。。。我等左個日好耐嘞
I know that feel

GG支槍其實係咁多支中大體外觀上最接近比例,但比條Barrel拖累唒。。。吾好話鋼吾鋼,就算係貧鈾做都無用!

可以拆個托都無用,凸個摩打齒出泥。加上VSS拆開只有收落特製公事包一種情況,而公事包中有支罕有夜視鏡,無乜人揾到。此槍更非傘兵正常配備。所以無乜機會拆下。

蘇聯時代AS VAL係一支特殊用途的突撃步槍,咁當年究竟係乜Setting呢???呢個要諗諗。。。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 051039 於 18-11-2014 21:18 發表

I know that feel
孔乙己話茴字有四個寫法,咁你G吾G佢有幾多款托同sling呢?

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2014 21:28 發表

孔乙己話茴字有四個寫法,咁你G吾G佢有幾多款托同sling呢?
睇相知起碼有三款托,司令就唔知啦

引用:
原帖由 051039 於 18-11-2014 21:45 發表

睇相知起碼有三款托,司令就唔知啦
不如講D令你又可以整下DIY,實食無黐牙又可以威盡俄佬界ge野比你G...想吾想G

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2014 21:57 發表

不如講D令你又可以整下DIY,實食無黐牙又可以威盡俄佬界ge野比你G...想吾想G

無字天書  

"你話要點整...最難個part有得賣,砌出泥貼上red allince就咁嚮朵

www. firearmsworld.net/russain/sp9mm/oc11/oc11. htm[/url]
"

吾明電我

《河湟有感》司空圖

SO師父

之前曾經聯絡過你,想搵你試下d珍藏鏡裝唔裝到上lct枝val
可惜一直夾唔到時間

既然而家重遇返,不如就黎緊呢個星期搵日出黎試一試佢

呢個昰期晚晚要整野ar

《河湟有感》司空圖

呢個星期約唔到,下星期都可以

25 12
發新話題