29 12
發新話題

切勿模仿

引用:
原帖由 d@2007 於 18-10-2007 07:30 發表

可能鏡頭後面有一箱箱銀紙放左係度...
好大機會啦~我唔信有人唔收$做
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 l.rankin 於 17-10-2007 19:25 發表
........多少j ??
我猜最少兩面......
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 17-10-2007 19:23 發表
只見到虐待狂和被虐待狂。
我想應該是在做"不死人"訓練......
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 18-10-2007 16:51 發表

我猜最少兩面......
如果真係兩面爆左啦...
應該係原裝力, 頂多得一面

成人及兒童都不宜

佢地唔似試鎗..........純綷係S&M.........佢地完全樂在其中啦!
勁變態

果然切勿模仿

回覆 #21 moya 的帖子

sm愛好者例外~
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 18-10-2007 16:52 發表

我想應該是在做"不死人"訓練......
POWER RANGER ?!
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 華田 於 18-10-2007 23:27 發表

如果真係兩面爆左啦...
應該係原裝力, 頂多得一面
一面也..... ,我現在明白為什麼有時CQB會禁用AEG了.
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 d@2007 於 19-10-2007 11:31 發表

POWER RANGER ?!
可能是"人肉盾牌"式特攻
支那人 不等如 中國人

練忍痛?

我見到一個咁既回覆:

You guys are gays

引用:
原帖由 ddyjab 於 23-10-2007 01:11 發表
我見到一個咁既回覆:

You guys are gays
想問問"gays"的意思是?
支那人 不等如 中國人

一字長蛇陣人盾訓練.............

29 12
發新話題