25 12
發新話題

終於黎啦之 Mad Max Fury Road

引用:
原帖由 loveless 於 3-4-2015 00:43 發表
Mad Max 另一個最性感既主角, 無可否認就係...
... V8 Interceptor

那個東西是整套weiland blower, 聽一聽就明..
https://www.youtube.com/watch?v=1rpGmbCIBqs

https://40.media.tumblr.com/eed496cfecb2d ...
呢部澳洲土炮Ford Falcon GT ! 當年有個土耳其雜港仔同學買了一架呢隻死唔㫁氣......燒油驚人!我坐完怕怕! 估唔到今天呢架垃圾都炒到十萬澳元!
澳洲土炮!佢算叫經典啦!當年係未有GTR佢都叫靚仔!

引用:
原帖由 reniless 於 3-4-2015 11:42 發表
我覺得RadioFlyer都好有型。
---
老虎嗰伴娘送過幾樣試版玩具畀阿囡玩。
原裝係乜動力?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-4-2015 23:41 發表

原裝係乜動力?
自體動力,老竇牽引力。
呢兩個玩具要畀評語,其他唔駛。

附件

4-4-2015 05:01

4-4-2015 05:01

唔駛畀評語的玩具。
---
幼稚園說阿囡的大肌肉發展很好,
因為玩具多數是大肌肉玩具。
細佬唔叻,細佬係大蕃薯。

附件

4-4-2015 05:11

引用:
原帖由 reniless 於 3-4-2015 11:42 發表
我覺得RadioFlyer都好有型。
嘩! Twin Cam 直四, 後面輔助轆果幾條鐵枝頂唔頂得緊咖............

望落個樣有小小留留地之疑?

引用:
原帖由 reniless 於 4-4-2015 05:01 發表

自體動力,老竇牽引力。
呢兩個玩具要畀評語,其他唔駛。
橫眉冷對高登指,俯首甘為火車頭
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

阿囡將會收到的試版玩具單車。

附件

6-1-2016 08:17

蝙蝠車, 型阿 Thx for sharing

唔好俾啲細路見到! Thx. for sharing!

25 12
發新話題