發新話題

致曾當英軍的朋友們... (感激萬分!!!)

引用:
原帖由 Pvt.King 於 31-10-2007 22:50 發表

由major降番做士兵!?
你估係keroro咩
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

點解映證件相可以面露微笑既...MS兄唔笑架喎

回覆 #17 皇家御貓 的帖子

當年張相係自已出,唔係軍隊拍,我無セ相片,求其裨張!其實頭髮邊有禁黑,三十年前已白晒,
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #15 B20_hk 的帖子

TA都有ID,平時keep在寫字摟開工才泒發,只有小數部隊才自巳keep,何必斤斤計較,二十幾歲升到少校,無得頂,我二十幾歲才當兵!幾時介紹我識呀!有朋如此,我都好威喎!

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 1-11-2007 02:32 發表
TA都有ID,平時keep在寫字摟開工才泒發,只有小數部隊才自巳keep,何必斤斤計較,二十幾歲升到少校,無得頂,我二十幾歲才當兵!幾時介紹我識呀!有朋如此,我都好威喎!
呀! 咁年青有為的華藉特種兵少校, 連你都不知道, 咁佢都好低調下噃
佢的確是一位人生難得一見的奇材!

[quote]原帖由 tango10 於 1-11-2007 10:53 發表

呀! 咁年青有為的華藉特種兵少校, 連你都不知道, 咁佢都好低調下

引用:
原帖由 tango10 於 31-10-2007 08:46 發表

相中人自稱是英國SAS的華人少校, 由cadet 開始做起, 曾當傘兵, 去過阿富汗, 經歷什麼戰場生離死別, 擁有博士學歷.............等等, 現時經常在港開班授徙, 教授英軍的各種作戰技巧, 亦曾表示在警隊開班......現年約24歲! 你話係咪好勁呢?
路過的,如果24歲就有這樣的資歷,我相信他是動畫角色;因為我估計要經歷他所說的事,而且可以出來"教人"的話,起碼要有30來歲才有可能.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 1-11-2007 11:57 發表

路過的,如果24歲就有這樣的資歷,我相信他是動畫角色;因為我估計要經歷他所說的事,而且可以出來"教人"的話,起碼要有30來歲才有可能.
你唔相信, 但有好多人都信到十足.

引用:
原帖由 mswong 於 1-11-2007 02:32 發表
你看, 英雄出少年呀!把英軍的技能發揚光大呀. 
http://forum.wargame-operation.com/forumdisplay.php?fid=47

wa!生化核防護課
原來有d咁ge野......
今晚打老虎

引用:
原帖由 tango10 於 1-11-2007 12:34 發表

你看, 英雄出少年呀!把英軍的技能發揚光大呀. 
http://forum.wargame-operation.com/forumdisplay.php?fid=47
本論壇只有特定用戶組可以訪問。
..............

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-11-2007 16:11 發表

本論壇只有特定用戶組可以訪問。
..............
登記入去睇下啦

引用:
原帖由 tango10 於 1-11-2007 16:13 發表

登記入去睇下啦
岩岩先注冊左....
你copy過來啦

其實張ID後備軍和正規無分別!不過官得五個冧把其他rank ハ個冧把,
尊重人格, 請勿抄習

攪到我都想拜師學藝

發新話題