發新話題

聽日用邊部電話返工好呢∼

引用:
原帖由 reniless 於 28-9-2015 23:41 發表
我都有幾部舊電話留喺到,裡面啲相幾敏感,唔開唔拆由得擺响度。
第時著唔到機的話咪拎唔番d相出黎?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 1# 的帖子

toshiba機都係第一次見
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我依家用部舊機當MP3
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-9-2015 11:47 發表
我依家用部舊機當MP3
好架,物盡其用。
FBC1

無叉機仲可以用萬能充,死電就真係麻煩了

my old phone

附件

29-9-2015 20:49

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 22# 的帖子

我扔七左,因為此地每呎租金高昂!

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 FBC1 於 28-9-2015 22:15 發表

我仲有部愛立信三防大牛龜,你要唔要?免费。
愛立信三防大牛龜是否R250?

引用:
原帖由 當時物 於 2-10-2015 21:11 發表

愛立信三防大牛龜是否R250?238473238474
你乜舊野都有

《河湟有感》司空圖

引用:

yes
FBC1

jacko兄,就係呢部啦,我上傳唔到相。希望你岩使。
FBC1

引用:

你究竟係咪現代人?我要開INV,File 查你底。
FBC1

回覆 28# 的帖子

啱洗,先謝
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

發新話題