發新話題

彈珠人 蛋蛋, 第六話[有揑]

引用:
原帖由 WAIKO01 於 11-11-2007 14:42 發表

暫時見到比較好的有華盟和惡魔島.豬豬和漫游勝在快得來比較準.
睇EMD la...只要唔理果d 力天使主天使...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-11-2007 18:10 發表

接受唔到,睇到會想爆粗:x

引用:
原帖由 ZaMaR 於 11-11-2007 18:31 發表

接受唔到,睇到會想爆粗:x
小弟聽的多...對d 機體自行腦內補完!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-11-2007 18:10 發表

惡魔島=EMD
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 12-11-2007 02:14 發表

惡魔島=EMD
個個都知啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-11-2007 18:50 發表

小弟聽的多...對d 機體自行腦內補完!
咁我都係聽,但都會見到個名嘛,見到就會想爆粗,所以豬豬好,竹刀我就睇EMD,因為豬豬冇

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 02:19 發表

個個都知啦
但佢0吾知 ma....
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 12-11-2007 02:23 發表

但佢0吾知 ma....
佢睇緊EMD,佢點會唔知?

你睇返#3

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 02:37 發表

佢睇緊EMD,佢點會唔知?

你睇返#3
看來是我誤會了
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 peter195 於 11-11-2007 01:57 發表
玩雙槍也要學人擺擺post ma...... 一條glock企係度 .....仲要比人圍都仲企係度
超跨.....
起碼也要這樣ma
支那人 不等如 中國人

引用:

剛發現,T3也不錯.
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 02:21 發表

咁我都係聽,但都會見到個名嘛,見到就會想爆粗,所以豬豬好,竹刀我就睇EMD,因為豬豬冇
Bamboo Blade同志!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-11-2007 18:19 發表

Bamboo Blade同志!!
RED: anime最高! anime萬歲!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 23:23 發表

RED: anime最高! anime萬歲!
我鍾意會長...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-11-2007 23:46 發表

我鍾意會長...
蘿莉最高!RED!!!!初時都萌過miamia,black左就唔萌,但都係覺得蛋人好幸福......
我fd又係萌會長...又因為天然呆?

發新話題