發新話題

全鋼沙鷹快將推出

太貴,不了 (真係想要

當佢係支真槍價錢咁買就過到自己

過唔到, 世界太多玩具, 自己太少錢

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 14-12-2016 10:33 發表
當佢係支真槍價錢咁買就過到自己
唔知呢支平定真鐵平

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 JBL 於 13-12-2016 17:42 發表

?oh=ea714d9c57d6fb8acb2219d5fa51fac2&oe=58EECB75
證明 DEAD POOL 好有錢!

之前把鋼IMM都差不多皮幾兩皮
呢把咁大舊鐵要你兩皮正常喎

另有一個有port位及上下rail的版本仲要再貴dd
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 14-12-2016 11:08 發表
之前把鋼IMM都差不多皮幾兩皮
呢把咁大舊鐵要你兩皮正常喎

另有一個有port位及上下rail的版本仲要再貴dd
買啦! SLOW兄

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 14-12-2016 12:08 發表

買啦! SLOW兄
不如你考慮下平讓其中一支IMM比我啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 14-12-2016 12:31 發表

不如你考慮下平讓其中一支IMM比我啦
講真架? 你有性趣? 我真係有少少想放一支OPEN 喎~

承受不起的玩具就不是玩具了
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

貴族級玩具槍,手感一定好好多 Thx for sharing

越睇越傷金.
FBC1

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 14-12-2016 12:41 發表

講真架? 你有性趣? 我真係有少少想放一支OPEN 喎~
銀色?

引用:
原帖由 Dave 於 14-12-2016 10:48 發表

唔知呢支平定真鐵平

跟0尼個真鐵價錢就開心了, 不過呢支玩具起碼要兩蚊.....

引用:
原帖由 loveless 於 14-12-2016 14:02 發表

銀色?
係! 銀色毒蛇LOGO 全鋼 IMM OPEN
冇落場, 家中自爽收藏用.

發新話題