24 12
發新話題

請教SIR mswong !! 有關山打鞋問題

引用:
原帖由 Shan10 於 14-1-2008 03:08 發表
哦, 靚仔我定義係smart boy , 唔係真係"靚仔"

對呀, 所以盡量有機會, 都要落下command, 等自己多啲經驗, 同埋希望學多啲Ceremonial procedure , 因為家陣我地啲Ceremonial  ...
去找MSWONG拉, Ceremonial 佢最精 在香港Alex係軍隊出身應該正統好多....前次回歸操兵有部門Eye Right又卑槍禮真笑死人 :x

引用:
原帖由 Shan10 於 14-1-2008 11:08 發表
哦, 靚仔我定義係smart boy , 唔係真係"靚仔"

對呀, 所以盡量有機會, 都要落下command, 等自己多啲經驗, 同埋希望學多啲Ceremonial procedure , 因為家陣我地啲Ceremonial  ...
你有冇識人係做消防嫁????
識既話問佢地可唔可以送對俾你ma
我知道消防既officer仲係著緊山打...
因為我老豆攞左3對俾我用黎返學= =

嘩, 小子, 好串woo 著山打返學, 不過我都係  著到中三 - 中五, 跟著先知係好野, 我仲拎去跑步(被人在學校追殺時 ), 步操!!都未知死,

學j 兄講話, 英國都唔發, 發膠鞋, 香港無喇掛, 有都收埋啦, 一陣有人話: 正wo, !!  (跟著就唔知點) 叫你送俾佢, 咁就死!!!
消防officer?  唔識
引用:
原帖由 小子1008 於 15-1-2008 20:06 發表

你有冇識人係做消防嫁????
識既話問佢地可唔可以送對俾你ma
我知道消防既officer仲係著緊山打...
因為我老豆攞左3對俾我用黎返學= =

再貼!!  求天書!!

引用:
原帖由 Shan10 於 16-1-2008 04:38 發表
再貼!!  求天書!!
邊道有天書…代MS答你…如果唔係, 點解要教官? 好似MS咁發

而家仲有警察&消防d高官著緊"識人就一定有得攞"""

總之唔會再發啦!!
引用:
原帖由 小子1008 於 17-1-2008 19:53 發表
而家仲有警察&消防d高官著緊"識人就一定有得攞"""

引用:
原帖由 Shan10 於 17-1-2008 17:45 發表
總之唔會再發啦!!

其實皮底鞋再加大堆鐵鞋碼實在係落後拉! 幾十年無用....真係一日fall down幾十次都未天光

我parade 時用的, 平時一定唔著, 時關好鬼夾腳

24 12
發新話題