28 12
發新話題

m110打11.1V 12C會掃嗎

element頂唔順gar.
如果你想數埋套齒就用啦

army曲天梯先係$70

同埋老馬原裝齒頂唔順快頻gar.
玩CA加軟硬平齒啦. 都係Around $16x (should be around)
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

小弟明白.....
暫時打住粗野先
XDDDD~~
引用:
原帖由 hwtang 於 17-2-2008 02:56 發表
如果你想數埋套齒就用啦

玩CA加軟硬平齒啦. 都係Around $16x (should be around)

引用:
原帖由 Char_aznabule 於 16-2-2008 12:00 發表
o..Really?
But what else i can choose?

比得$140買紅天梯不如比多$40買條first天梯,信心保證!!

引用:
原帖由 F22 於 17-2-2008 08:40 發表

比得$140買紅天梯不如比多$40買條first天梯,信心保證!!
錦不如再+$20買深火啦 ..
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 F22 於 17-2-2008 08:40 發表

有鬼信心..............................
我比一秒45飛的M4用
數得重快過白色G&P.............
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 Char_aznabule 於 17-2-2008 03:11 發表
小弟明白.....
暫時打住粗野先
XDDDD~~
如果你入場打
帶得一支槍
第一場就數齒
咁重有冇得打住粗野先?
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 hwtang 於 17-2-2008 02:56 發表
如果你想數埋套齒就用啦

army曲$70請問邊到lei ?

引用:
原帖由 亞龍 於 18-2-2008 00:24 發表

有鬼信心..............................
我比一秒45飛的M4用
數得重快過白色G&P.............
first 頭2格有d問題,好似用first齒fit d ....

http://www.airsoftmechanics.com/home/content/view/21/26/1/0/

注意他用的是M140,理論上是不用cut天梯的,但他cut了先唔會掃..

引用:
原帖由 gunman 於 18-2-2008 16:55 發表

first 頭2格有d問題,好似用first齒fit d ....

http://www.airsoftmechanics.com/home/content/view/21/26/1/0/

注意他用的是M140,理論上是不用cut天梯的,但他cut了先唔會掃..
我都發現依個問題
我都cut左第2格

引用:
原帖由 gunman 於 18-2-2008 16:44 發表

army曲$70請問邊到lei ?
充工

回覆 #25 Kane 的帖子

$90

引用:
原帖由 Kane 於 18-2-2008 18:35 發表

充工
yes, army cook 充公加左價,依家$90! UM 連拍頭都系95!

M溫有隻top power $49 OK ma?

引用:
原帖由 gunman 於 28-2-2008 17:02 發表

yes, army cook 充公加左價,依家$90! UM 連拍頭都系95!

M溫有隻top power $49 OK ma?
M一D 野你都信?

28 12
發新話題