發新話題

五個 W !

Wii

will?

Warning????
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

回覆 #18 Kuznetsov 的帖子

應該係 How 有錯書錯!
尊重人格, 請勿抄習

五個 W 是 What, Where, Why, When, How.
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 1-3-2008 03:35 發表
五個 W 是 What, Where, Why, When, How.
MS 我想問問綠色有尺推上推落那本Army Code book通常在什麼 What, Where, Why, When, How 放什麼 code sheet
Nickname:2005 year (RM)
Nickname:Since 2006 (SB)
司馬昭之心歇後語...

道聽途說力量有限
親身體會大悟知堯

回覆 #21 SB_Douglas 的帖子

嘩,咁深我點識?有些答案是....................要上堂,(course)我十七歲果年買左本日本字典,字典還在書架,但到現在我一樣唔識日文..................買架飛機就識揸飛機,買本英文字典就識英文...............似乎簡單左小小?你揸住問卷無答卷............真唔識,對不起?

尊重人格, 請勿抄習

當年自制一個表
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #23 mswong 的帖子

lee個表是自制,所以我知道點用.............遲些介紹給你
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 1-3-2008 19:27 發表
嘩,咁深我點識?有些答案是....................要上堂,(course)我十七歲果年買左本日本字典,字典還在書架,但到現在我一樣唔識日文..................買架飛機就識揸飛機,買本英文字典就識英文........... ...
玩英軍真的比玩美軍難;1要錢,2要時間,3機偶,4還要找德道高人作詳解.x!!
可幸我們有MS,waiting for you!

Nickname:2005 year (RM)
Nickname:Since 2006 (SB)
司馬昭之心歇後語...

道聽途說力量有限
親身體會大悟知堯

回覆 #25 SB_Douglas 的帖子

大佬你將我放在神枱.............我不是萬能,軍隊的 couse 就算二十二年兵,唔洗做日日上 course 都上唔晒,我在94年後着民裝多過軍裝!香港人成日講與時並進,我d 野out 晒,唔包教到你,再者太機密或現在仲用僅者我都唔方便講,因我現在同班老友仲好大接觸...............瓜田李下,講多錯多,總知各位大佬見諒???

剛剛收到本年刊又是一句有為有不為,(講得實講,唔講得要我自殺咩)否則分分鈡俾人炳???

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 2-3-2008 01:11 發表
大佬你將我放在神枱.............我不是萬能,軍隊的 couse 就算二十二年兵,唔洗做日日上 course 都上唔晒,我在94年後着民裝多過軍裝!香港人成日講與時並進,我d 野out 晒,唔包教到你,再者太機密或現 ...
守密 - 果然Pro

回覆 #27 B20_hk 的帖子

我唔識啫其實我算口疏!應該扮失憶就好d!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 2-3-2008 01:31 發表
我唔識啫其實我算口疏!應該扮失憶就好d!
簽了官方保密令
幾多年有效???

回覆 #23 mswong 的帖子

這個表看起來看有趣呢 期待MS大佬既解說
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

發新話題