發新話題

Q版戰地風雲

回覆 #15 mike-mike 的帖子

forgotten hope2好似都幾正喎,係唔係免費架?

回覆 #16 哈佬 的帖子

BF2 MOD

回覆 #17 match_man 的帖子

即係類似私股咁GE野?

回覆 #18 哈佬 的帖子

BF2模組, 先買BF2, 先有得玩FH2

引用:
原帖由 哈佬 於 15-3-2008 19:01 發表
forgotten hope2好似都幾正喎,係唔係免費架?
forgotten hope係免費download的, 類似expansion set咁, 要有隻game(bf2)先玩得.
眼光光~

回覆 #20 mike-mike 的帖子

咁即係我冇得玩,我都冇bf2

引用:
原帖由 哈佬 於 16-3-2008 10:04 發表
咁即係我冇得玩,我都冇bf2
唔買當然冇得玩...你等呢隻免費版lor.
眼光光~

回覆 #22 mike-mike 的帖子

好彩我今日下就搞掂番隻COD4可以再玩~

引用:
原帖由 哈佬 於 16-3-2008 20:09 發表
好彩我今日下就搞掂番隻COD4可以再玩~
個人好鍾意cod4的單人模式(應該係任何一集cod, 我全部都好鍾意).

但講到multi-play, 我而家都係buy battlefield, 佢係team work方面的平衡做得特別好∼∼∼
玩team時最能投入, 唔似個d rambo式的game(doom, quake個類).

最近又玩返bf2, 正!!!!!(上次玩到沙展,有3,4枝槍解咗儲緊pt上staff沙展, 解多枝槍先)
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 17-3-2008 09:53 發表

個人好鍾意cod4的單人模式(應該係任何一集cod, 我全部都好鍾意).

但講到multi-play, 我而家都係buy battlefield, 佢係team work方面的平衡做得特別好∼∼∼
玩team時最能 ...
我唔鍾意佢個解槍....點解唔可以咩人都用得!?
成日俾人屈機...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-3-2008 15:41 發表

成日俾人屈機...
引你玩多D嘛, 一開始俾哂你, 俾人屈多兩屈走埋添啦......

玩GAME唔多唔少要俾D玩家多少成就感, 你唔鍾意被人屈, 米諗計屈番人LOR.
眼光光~

回覆 #24 mike-mike 的帖子

2142而家係唔係仲有好多人玩緊?

引用:
原帖由 哈佬 於 17-3-2008 17:18 發表
2142而家係唔係仲有好多人玩緊?
唔知道...我從來未玩過...(我連bfv都未玩過...)
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 17-3-2008 17:12 發表

引你玩多D嘛, 一開始俾哂你, 俾人屈多兩屈走埋添啦......

玩GAME唔多唔少要俾D玩家多少成就感, 你唔鍾意被人屈, 米諗計屈番人LOR.
呢個...都係既....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-3-2008 15:41 發表

成日俾人屈機...
反而係因為佢有d槍人有我冇先好玩wo~
試過見到有敵人用P90,個時我未有,即刻衝去ko佢,
按g制,講句~多謝曬~

發新話題