發新話題

CGF 有幾多人有玩 Call of Duty 4

引用:
原帖由 bonzonie 於 11-3-2008 11:25 發表

recently gettin busy  ..........woman and work
me too.......sometime can play but can play few rounds only....>,<

學神 born to sleep...

我username 係 whisky_HK

name: Kago
Lv: 54

name: KO8582
Lv: 7...........................努力中.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 24-3-2008 21:33 發表
name: Kago
Lv: 54

u also hv xbox.....tell me ma!!!!
add u sin...

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 31-3-2008 00:29 發表

u also hv xbox.....tell me ma!!!!
add u sin...
冇xbox...pc only

ID : Sam
玩左好耐先得 Lv 55
用 60 居多 ~

掂左

揮手 我有玩~~ 我日日都玩
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

出左1.6patch.........有cqb啦..........

我都有玩PC版!LV55終於解晒全部裝備(未解顏色)
id:Black Cat
你地玩緊邊個patch?我仲係1.4,未更新......

不如我地緊個名前面加上[CGF]的字樣好嗎

可以嗎......

......各位師兄......我可以咁做嗎?

引用:
原帖由 Davis 於 14-6-2008 23:26 發表
掂左
那個.......用祕技可以好簡單咁搞掂......

喂各位師兄我想在名字前加上[CGF]可以嗎BF2可以這樣那COD4是不是也可以這樣做有人可以解答我嗎....?

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-8-2008 22:54 發表

那個.......用祕技可以好簡單咁搞掂......

喂各位師兄我想在名字前加上[CGF]可以嗎BF2可以這樣那COD4是不是也可以這樣做有人可以解答我嗎....?
我係絕對唔會用祕技既!!
呢個係我辛辛苦苦,retry左起碼30次打出黎既成果!

引用:
原帖由 Davis 於 10-8-2008 18:21 發表

我係絕對唔會用祕技既!!
呢個係我辛辛苦苦,retry左起碼30次打出黎既成果!
咁師兄順便幫我解答埋"名字前加上[CGF]"的問題好嗎?

我只是在想之前有沒有人問過?

發新話題