發新話題

彈匣互用(圖已ok)

This is quite unique. the Sgt was wearing Hig Leg while the gunner was wearing putties. It is suppose to have uniform change at the same time. Is the gunner from the RHKR(V)?
引用:
原帖由 mswong 於 13-3-2008 04:41 發表

LMG 森林作戰一流,乾淨利落,仲可以同SLR共用!

回覆 #14 tango10 的帖子

SLR 用30 rds Mag 拖晒地...........揸槍姿勢要改喎???

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #16 qm00 的帖子

老防有用 LMG 咩?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 13-3-2008 19:29 發表
老防有用 LMG 咩?
依家既老防association聲稱有....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #19 皇家御貓 的帖子

貓兄:講笑咩!老防用 LMG 天方夜談?

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 13-3-2008 19:17 發表
SLR 用30 rds Mag 拖晒地...........揸槍姿勢要改喎???
佢地加個m16腳架坐響地咁用.

引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-3-2008 13:12 發表

牙簽....
加左可以改成全自動的.

引用:
原帖由 肥佬 於 13-3-2008 08:57 發表
感謝分享
Is that yours?
Nickname:2005 year (RM)
Nickname:Since 2006 (SB)
司馬昭之心歇後語...

道聽途說力量有限
親身體會大悟知堯

回覆 #13 肥佬 的帖子

肥佬兄:識咪搭咀,唔包セ都識嫁???
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 13-3-2008 03:50 發表
嚴格些來說 Bren 有 .303 喇叭咀,彎 Mag和 7.62mm 直 Mag,兩種
話...正喎
Tommy look

引用:
原帖由 mswong 於 13-3-2008 23:11 發表
肥佬有不知是那年代,MS大佬幾時教我睇 code
Nickname:2005 year (RM)
Nickname:Since 2006 (SB)
司馬昭之心歇後語...

道聽途說力量有限
親身體會大悟知堯

引用:
原帖由 mswong 於 13-3-2008 23:11 發表
不是喔, 小弟可以在這裡見識很多好東西, 也可以分享很多我們不知道的事, 很過癮, 很感謝 MS 兄一直以來給我們的分享

引用:
原帖由 mswong 於 13-3-2008 21:45 發表
開玩笑!老防用 LMG 天方夜談?
我諗佢地係靶場有得玩 ....?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #22 tango10 的帖子

一個唔覺意唔識停添!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #28 皇家御貓 的帖子

你講AXX還是老防!你以為佢地會共用咩???
尊重人格, 請勿抄習

發新話題