發新話題

Royal Marines肩章問題

引用:
原帖由 皇家御貓 於 25-3-2008 01:14 發表
我的簡陋RM裝
上綠下沙著戰術背心好一點啊! arkits or issued 都好啊
Nickname:2005 year (RM)
Nickname:Since 2006 (SB)
司馬昭之心歇後語...

道聽途說力量有限
親身體會大悟知堯

引用:
原帖由 皇家御貓 於 25-3-2008 02:49 發表

你知應該問邊個買架啦...自己pm佢啦 ?
我唔知...

1601...只限Marine用定係冇咩所謂ga請問各位大大?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-3-2008 22:13 發表

我唔知...

1601...只限Marine用定係冇咩所謂ga請問各位大大?
應該冇分,用得都是自費或軍隊團購
我件是Royal Marines 2003 Gulf war二手 hybrid battle vest
司馬昭之心歇後語...

道聽途說力量有限
親身體會大悟知堯

引用:
原帖由 SB_Douglas 於 25-3-2008 22:34 發表

應該冇分,用得都是自費或軍隊團購
我件是Royal Marines 2003 Gulf war二手 hybrid battle vest
香港應該好難人手吧...?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-3-2008 22:57 發表

香港應該好難人手吧...?
有時候錢同ebay可以解決......
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 25-3-2008 22:58 發表

有時候錢同ebay可以解決......
我......都係唔好諗咁多...毒死冇命陪

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-3-2008 23:00 發表

放心,慢慢黎.........

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-3-2008 23:00 發表

毒死冇命陪 which one you like
司馬昭之心歇後語...

道聽途說力量有限
親身體會大悟知堯

引用:
原帖由 SB_Douglas 於 26-3-2008 20:21 發表

而家接近呢個(因為有SAAV)不過冇衫褲鞋
對呢個有興趣..

順便問下,上面果件係咩花? 95? 2000?
thanks!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-3-2008 20:57 發表

而家接近呢個(因為有SAAV)不過冇衫褲鞋
對呢個有興趣..
我今日買左件95smock同褲呢
第二張支m16未開管

回覆 #25 hmstalent 的帖子

係AR15A2,唔係M16 (有錯請指教,謝)

引用:
原帖由 myron21st 於 26-3-2008 21:58 發表
個角度咁分唔出tim

引用:
原帖由 myron21st 於 26-3-2008 21:58 發表
佢張圖個前槍帶扣先係好野

引用:
原帖由 SB_Douglas 於 26-3-2008 20:21 發表

我只要1601就夠

引用:
C7 得唔得?

發新話題