29 12
發新話題

童年回憶一問

唔係呀,,當時住葵涌政府宿舍的~~

引用:
原帖由 jwlchan 於 1-4-2008 02:32 發表

森林boot, 我都有......
在下朋友親身試驗,,哩對boot唔太舒服喎~鞋底硬,,尼龍質地保護性較低喎~~~

Saracen, (應該係MkVI) 來的, 6X6

Ferret MkII 係4x4, 同埋Ferret小巧得多

我以前間boarding school 個motor club 有兩架Ferret (MkI+MkII) 同買一架Mk1 Saracen, 小弟負責maintain架Mk1 Ferret, 所以好熟
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

小弟影的
最後兩張坐turret既係小弟
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 31-3-2008 18:36 發表
Saracen, (應該係MkVI) 來的, 6X6

Ferret MkII 係4x4, 同埋Ferret小巧得多

我以前間boarding school 個motor club 有兩架Ferret (MkI+MkII) 同買一架Mk1 Saracen, 小弟負責maintain架Mk1 Ferret, 所以好熟
There you are!
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 derek_lok 於 31-3-2008 18:34 發表

在下朋友親身試驗,,哩對boot唔太舒服喎~鞋底硬,,尼龍質地保護性較低喎~~~
係, 因鞋底有鉄皮以防刺傷腳板....保諼腳跟亦算可以....比較輊.以前香港自已出產俾政府用, 質地較差.
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 jwlchan 於 1-4-2008 02:53 發表

係, 因鞋底有鉄皮以防刺傷腳板....保諼腳跟亦算可以....比較輊.以前香港自已出產俾政府用, 質地較差.
CSI出產的,,鞋底沒有鐵皮,,我朋友的就是了,,因為我朋友就係打WarGame途中,,斷底,,前後分開左

唔知步*版有無鐵皮係底呢!?

引用:
原帖由 derek_lok 於 31-3-2008 19:05 發表

CSI出產的,,鞋底沒有鐵皮,,我朋友的就是了,,因為我朋友就係打WarGame途中,,斷底,,前後分開左

唔知步*版有無鐵皮係底呢!?
据知步X及CSI - Correction service? 並非good choose. 無鐵皮.
軍隊issue既我對著咁耐到而家都OK!

井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 jwlchan 於 1-4-2008 03:19 發表

据知步X及CSI - Correction service? 並非good choose. 我對著咁耐到而家都OK!
在下都只會係步*買步操鞋用,,買BOOT都係廣華街

係喎,,未知師兄問我係唔係住屯門所謂何事呢??

相片有個小朋友似曾相識! 但我而家好老!
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 jwlchan 於 1-4-2008 03:25 發表
相片有個小朋友似曾相識! 但我而家好老!
相片後面的小朋友並不認識,,只係拍照時身後還有一群小朋友在裝甲車上嬉戲,,場面輕鬆

我都廿歲仔啦

引用:
原帖由 derek_lok 於 31-3-2008 19:27 發表

相片後面的小朋友並不認識,,只係拍照時身後還有一群小朋友在裝甲車上嬉戲,,場面輕鬆

我都廿歲仔啦
OK! 但我個仔26!
井底之蛙, 啋你都傻!

回覆 #27 jwlchan 的帖子

莫非是令公子???

還是私...

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-4-2008 18:38 發表
莫非是令公子???

還是私...

本人私生活向來檢點!:x

29 12
發新話題