發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

引用:
原帖由 101653 於 21-4-2008 00:36 發表
已知有4人有geass...

老老收  : 控制思想
耳筒男  : 聽心事
不列癲皇 : 改寫記憶
弟弟   : 時間停止
修正:

ルルーシュ : 絕對命令
毛 : 心靈感應
ブリタニア皇帝 : 改寫記憶
ロロ : 暫時呆滯

引用:
原帖由 101653 於 21-4-2008 00:36 發表
已知有4人有geass...

老老收  : 控制思想
耳筒男  : 聽心事
不列癲皇 : 改寫記憶
弟弟   : 時間停止
弟弟只可使人在“區”內唔動, 不是改變物理

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-4-2008 01:05 發表

修正:

ルルーシュ : 絕對命令
毛 : 心靈感應
ブリタニア皇帝 : 改寫記憶
ロロ : 暫時呆滯
e家係咪得ルル同毛係長開geass停唔到??

引用:
原帖由 Paul 於 21-4-2008 01:09 發表

弟弟只可使人在“區”內唔動, 不是改變物理
冇錯,留意口口發動時d水仲流緊的

引用:
原帖由 101653 於 21-4-2008 01:17 發表

e家係咪得ルル同毛係長開geass停唔到??
係,似乎係C.C.供應既geass先會有呢個問題, 相信係由V.V.供應既國王同口口,佢地都冇問題,國王一定早過ルル有geass,都冇事...

C.C.似乎係次貨

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-4-2008 01:18 發表

係播.......搞到我仲以為佢咁勁........
但係弟弟的geass係咪肯定都係VV比佢的??
還是有第3個魔女??

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-4-2008 01:21 發表

係,似乎係C.C.供應既geass先會有呢個問題, 相信係由V.V.供應既國王同口口,佢地都冇問題,國王一定早過ルル有geass,都冇事...

C.C.似乎係次貨
但係CC性感D WO....VV擺明係個細佬仲要有大人口吻加上著到唔知似咩....

引用:
原帖由 101653 於 21-4-2008 02:02 發表

但係CC性感D WO....VV擺明係個細佬仲要有大人口吻加上著到唔知似咩....
V.V可能仲老過C.C....

究竟兩季完唔完到呢...我覺得唔得wor...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-4-2008 13:31 發表
究竟兩季完唔完到呢...我覺得唔得wor...
萬惡既日出公司及露營四女人點會今好人完左佢 .......

引用:
原帖由 Paul 於 21-4-2008 13:50 發表

萬惡既日出公司及露營四女人點會今好人完左佢 .......
就算比佢3季結到...打敗左不列癲........
之後我覺得佢又會話邁向世界征服的目標出發.....再黎多3季

引用:
原帖由 101653 於 21-4-2008 15:08 發表

就算比佢3季結到...打敗左不列癲........
之後我覺得佢又會話邁向世界征服的目標出發.....再黎多3季
重有大量漫畫, 模型, Games, 0VA, 電影

引用:
原帖由 Paul 於 21-4-2008 15:16 發表

重有大量漫畫, 模型, Games, 0VA, 電影
整多幾個前傳...外傳...等等...
我估第2季果12個圓桌騎士,部部機都唔同,唔計朱雀都可以出多11部模型
加埋d手板公仔..........

引用:
原帖由 101653 於 21-4-2008 15:46 發表

整多幾個前傳...外傳...等等...
我估第2季果12個圓桌騎士,部部機都唔同,唔計朱雀都可以出多11部模型
加埋d手板公仔..........
只計女角公仔都可以每人有....
兔仔衫, 校服, 泳衣, 女僕..........

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-4-2008 01:18 發表

但係有疑問, 點解第一話0個時卜部佢地無抄埋牆? 應該係人唔郁機郁架wo

發新話題