發新話題

子彈市塲!

回覆 #14 marcooo 的帖子

俾你個地址我?
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #15 mswong 的帖子

我可以幫你問下!!!

着數我就唔敢擺

回覆 #17 B20_hk 的帖子

有兩個板本,一所有子彈壳都唔得,二 裝飾除外!
在英國就清淅得多了.
尊重人格, 請勿抄習

係香港有好多軍用品店鋪都有已使用(裝飾的)子彈殼,炮彈都有

理論上係咁樣,而行動上都係咁處理。
據我所知,連學堂都係咁教。
而係市面上亦都見到類似既產品,
因此在下都認為胡迪兄既理解係無問題既。

但當然啦,在下唔敢以咩權威身份,更加唔敢當做法律意見咁去答呢個問題。
純粹討論下啦。
引用:
原帖由 marcooo 於 26-5-2008 15:44 發表
咁樣即係一粒真彈只需拆左火藥或其他引爆parts 再係底度督個窿就可以寄番來了?

引用:
原帖由 derek_lok 於 26-5-2008 14:10 發表

當頸鍊吊咀??
可以用來做鹽樽 一定好特別!

引用:
原帖由 mswong 於 27-5-2008 18:35 發表
市塲你唔知 MS 係軍火商人咩!
作為一個軍火商人, 唔知啊黃老爺子有否"軍器民用"??

回覆 #16 mswong 的帖子

多謝 wong sir 先
Exemplo ducemus
[img][/img]

回覆 #21 typhooncat 的帖子

好難做的

[img][/img]

回覆 #22 typhooncat 的帖子

真金白銀買回來,民彈民用
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #25 mswong 的帖子

5.56,7.62,.45 分別幾錢粒?

回覆 #24 marcooo 的帖子

MS問你取地址,報官乎!!!

回覆 #27 B20_hk 的帖子

寄去英國本土 only
[img][/img]

回覆 #1 mswong 的帖子

Hi hi S哥,小弟MMC報到~~

引用:
原帖由 typhooncat 於 28-5-2008 09:24 發表

可以用來做鹽樽 一定好特別!
唔知要粒 .50 cal 來做原子筆得唔得呢

發新話題