23 12
發新話題

2號波箱選擇

引用:
原帖由 westdog 於 18-6-2008 03:30 發表
我一早post左lu~
http://www.civiliangunner.com/cg ... age%3D1&page=29
係422#
買左S記,夾第一齒真係好好SET,不過發現電組就死=.,="下次又要買野.......

已經完成了,但我冇左部相機

用電話影住先

嗯.....又有新玩具喎.....
e枝係M4定16?
個護木好似唔似M4既長度......條管係16"定20"

回復 17# 的帖子

係sr-15 16"
目標係切呢枝

不過仲差個金身,因為個身依家寫住sr-16 m4

引用:
原帖由 阿堅 於 20-6-2008 07:01 發表
嗯.....又有新玩具喎.....
e枝係M4定16?
個護木好似唔似M4既長度......條管係16"定20"
呢支野論真槍就兩者都不是,但論技術層面又可以話兩者皆是~
這是騎士廠的SR...15 or 16 呢~定話叫SR-15/16 唔玩唔舒服~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 20-6-2008 09:41 發表

呢支野論真槍就兩者都不是,但論技術層面又可以話兩者皆是~
這是騎士廠的SR...15 or 16 呢~定話叫SR-15/16 唔玩唔舒服~
你你你.......做咩會呢個時間上到黎架!?
你冇返工

咁多野講,你比錢我換埋個金身佢lor

引用:
原帖由 路比 於 20-6-2008 10:25 發表

你你你.......做咩會呢個時間上到黎架!?
你冇返工

咁多野講,你比錢我換埋個金身佢lor
如果唔用棍仔用腳架都幾好睇喎~
加個 x3 aimpoint 就正晒啦~下個月齊齊去鴨記買,到時我會買m16專用scope~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

引用:
原帖由 路比 於 16-6-2008 01:29 發表
個馬記波箱不幸的頭尾分家了
system 個個都話係最好,不過貴貴地又唔係太舍得
ka 8mm都係$340好似好吸引
又冇咩聽過有大問題,唔知有冇師兄指點下呢?
又有冇咩好介紹呢?

用係m4上面,依家係馬記膠身,不過未來會轉 ...
KA的真係幾好,執少少就得,"DEEP 火"仲好!!又唔貴

回復 22# 的帖子

已經太遲啦~佢買左system啦~不過都thx~

23 12
發新話題