發新話題

你們對彈鼓的睇法

引用:
原帖由 伯言 於 12-7-2008 13:14 發表

因為我無, 你都唔可以有, 快d比左個鼓我!!!!!
所以落場要帶兩個

回復 16# 的帖子

香港人,
我無你都唔可以有......

大家5蚊買魚蛋, 你少左兩粒, 老闆俾多兩粒你你都唔要, 係要老闆拎返走人地兩粒......

引用:
原帖由 roger822 於 12-7-2008 13:50 發表
香港人,
我無你都唔可以有......

大家5蚊買魚蛋, 你少左兩粒, 老闆俾多兩粒你你都唔要, 係要老闆拎返走人地兩粒......

既然要咁黃子華feel話.
睇黎佢以後都唔洗去打game lu~

一樣照玩..

彈鼓彈弓匣,咪又係一槍死 (打power例外)

明白
咁就好了
因為我想搞支car 15 加個彈鼓
題外話: 馬記仲有冇car15買?

引用:
原帖由 thomasfungyw 於 12-7-2008 17:06 發表
明白
咁就好了
唔好話你, 我都想搵左非常耐
鵰。豹。狸。獅。狒

除了神之外,沒有人類可以下下都一雞幾千飛的!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

閣下有兩個問題
引用:
原帖由 thomasfungyw 於 12-7-2008 03:43 發表
如果你出去打game
對方果team用彈鼓(你果team係新手)
你會覺得點?
彈鼓是否被game友禁止的?
如果你/你個team係新手團 + 租槍又怕俾人蝦,點解唔要求場地個邊俾你地自己反 ?
引用:
原帖由 thomasfungyw 於 12-7-2008 17:06 發表
明白
咁就好了
唔通你想蝦人 ?

引用:
原帖由 於 13-7-2008 00:34 發表
閣下有兩個問題

如果你/你個team係新手團 + 租槍又怕俾人蝦,點解唔要求場地個邊俾你地自己反 ?

唔通你想蝦人 ?
梗係唔係la
我最近玩番隻舊game: metal gear solid 3
見到the boss 用果支槍好似係car15加彈鼓
又好型喎
但又怕人話我屈機
咁咪問下d 人點睇law

C兄你好 ,

小弟都有彈鼓 ( M4 CQB , 爽2面)  ,,

小弟會o甘做:

第一場 , 除無戰術性裝飾外 , 其他一切盡 "原裝" 。

第二場  , 就會上鏡上伸縮架 , 之後按己方火力(Covery) / 自己 post ( sniper ? normal?)
決定上匣定鼓。

中午break 後 ,, 會因應 自己 post  / Game 類 (互殲? 大杰玩法? or... ?)   
決定上匣定鼓。

當然 , 火力比數會臨場衡量是否"屈機"la.....
冇謂"屈機" 搞到冇o西戰術競技 la..

Sorry , add P.s.

無戰術性裝飾, should be 無戰術性 外部 裝飾, , example :

Other colour hand grip ,
Other colour body.
Other shape / colour 準星座
Other colour but same fuction 尾托................

Too many Example , sorry for coudn't raise all .

引用:
原帖由 高!高!高! 於 13-7-2008 00:31 發表
除了神之外,沒有人類可以下下都一雞幾千飛的!
一雞八千

彈鼓~ 那又如何?

咁博命未快d去死....

按9仔行為~ 電槍已經打得快,仲要落埋哩d,
扮MG? 收啦,

D友仔好多落嚮M4,G36度,懶醒懶係型~

好勁呀~

鋰電+槍+彈鼓 x 喪夫auto = ?
Kurtzns

引用:
原帖由 tonyjaa 於 13-7-2008 15:17 發表
鋰電+槍+彈鼓 x 喪夫auto = ?
一掃掃到尾
二掃齒輪滿地
三掃師兄應聲倒地
(原自cgf某post)

發新話題