發新話題

新手改快頻問題

為左唔想浪費條彈弓,改禁多保品 會唔會有D妹仔大過主人婆的感覺

cut the spring la

我自己支m4 用285mm 管用國產原裝氣缸set , 用m 100, 用機度到出110m/s...
用m130 可能會過jj tim la..

不建議大j加快頻,如上面師兄:玩得快頻天梯就係消耗品
再加大j,,天梯大多唔係磨"舌",係因為掃天梯,變左價錢同品質要平衡,重難玩

引用:
原帖由 destyt 於 23-8-2008 00:28 發表
請問P90如果改快頻 (ROF30)(底邊)邊隻齒好, 有邊隻天梯夠硬?
使唔使換摩打以及其他野?
全鋼天梯岩晒你

引用:
原帖由 PDF 於 29-8-2008 15:17 發表

全鋼天梯岩晒你
要快仲用全鋼

回復 21# 的帖子

咁不如用鑽石

樓主
m100/110彈弓
first高速齒
馬記eg1000摩
打鋰電應該有30

引用:
原帖由 海杰↑ 於 29-8-2008 17:16 發表
樓主
m100/110彈弓
first高速齒
馬記eg1000摩
打鋰電應該有30
係, 不過仲要改天梯, 唔係都會掃,  32rof 

回復 24# 的帖子

改天梯~
你想點改阿~浮磁天梯?太空合金天梯?鑽石天梯?
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回復 25# 的帖子

佢意思應該係換天梯

講笑 : 我要高達合金天梯,或者老原天梯加ps裝甲(電力來源用返佢自身的動能轉換)都得

引用:
原帖由 destyt 於 23-8-2008 00:28 發表
請問P90如果改快頻 (ROF30)(底邊)邊隻齒好, 有邊隻天梯夠硬?
使唔使換摩打以及其他野?
P90 (ROF30)(底邊)? 你個鍊夾追到彈咩?

引用:
原帖由 sumandy 於 7-9-2008 00:57 發表

P90 (ROF30)(底邊)? 你個鍊夾追到彈咩?
咪由佢打空鎗囉

請問師兄呢個setting要用幾多V電推先有30?  同駛吾駛cut齒    Thanks
引用:
原帖由 海杰↑ 於 29-8-2008 17:16 發表
樓主
m100/110彈弓
first高速齒
馬記eg1000摩
打鋰電應該有30

你用個eg1000+里電幾v?

用11v溶左都似.

發新話題