發新話題

我的閃咭年代 (小心被出賣年齡=w=...)

回復 12# 的帖子

一蚊兩蚊 好彩個陣我都仲有=P
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 15# 的帖子

影張相來一齊睇下丫
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 28-8-2008 01:58 發表
影張相來一齊睇下丫
2百幾入左card簿
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 28-8-2008 01:57 發表
我又想知下有咩分別囉...
仲有真閃假閃之類的...

仲有呀 仲有唔知點夾響部機多張出來個d技術..

唔知呢度有冇高人指點下呢
閃中閃係一張card面的係閃,但"滅"左面o個張,入面o個面都係閃

暗閃都係相似,不過面o個張唔閃,底o個張係閃

一次擰超過一張,係擰到臨出card的時候,擰幾下快的,初時都係到去到機尾o個d card時候先用到(可能係機d 彈公老化),後尾改良左少左呢d野,不過有時剛裝好card o個d都得(可能係新的d彈公太強,card同card之間壓得太緊,一有card出就連帶出多左)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 28-8-2008 01:51 發表
呢堆野當然係阿媽唔知既情況下.....
我o個d 好光明正大

引用:
原帖由 亞mac 於 28-8-2008 01:49 發表
我細個個時成日零卡比呀媽X到飛天
唔知點解佢好憎我零卡 . . . . . . .個時都系零龍豬多
仲會去拉卡
用鐵尺??定係簿膠尺??

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2008 01:55 發表

我到而家都唔識呢d術語...肯定係代溝!
真係講句我地擰card的時候你都唔知o係邊

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-8-2008 02:23 發表

用鐵尺??定係簿膠尺??
卡拉卡
零一張,下一張零到某個位隊反張卡入去拉
又有人用膠file剪泥拉

引用:
原帖由 亞mac 於 28-8-2008 02:30 發表

卡拉卡
零一張,下一張零到某個位隊反張卡入去拉
又有人用膠file剪泥拉
我淨係見人做過,但我未成功過(除左有時擰快d博出多幾張有成功之外)

唔洗咁煩架
果時d 卡機好cheap 架jar
用暴力扭法就扭到
唔洗拉 又唔洗入錢
最緊要識睇邊張係閃

重有5蚊果d扭蛋機
用個兩蚊銼平一隻角
就o岩o岩好死得死個入錢位
咁就扭得晒d蛋
而且可以拎反走個兩蚊再用

引用:
原帖由 車厘子 於 28-8-2008 02:41 發表

重有5蚊果d扭蛋機
用個兩蚊銼平一隻角
就o岩o岩好死得死個入錢位
咁就扭得晒d蛋
而且可以拎反走個兩蚊再用 ...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-8-2008 02:49 發表

未試過?

引用:
原帖由 車厘子 於 28-8-2008 02:59 發表

未試過?
完全唔知可以咁做

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-8-2008 03:00 發表

完全唔知可以咁做
蝕晒

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-8-2008 02:24 發表

真係講句我地擰card的時候你都唔知o係邊
差果幾年je...我果時都重有既....

發新話題