發新話題

我想問下英軍有冇用左手打SA80既方法嗎?

回復 15# 的帖子

ms知道何處有光碟賣不過唔平?因一碟在手可copy一千隻

尊重人格, 請勿抄習

不如我地私下夾啦 (不過好似超衰仔咁................. )

皇家空軍

回復 17# 的帖子

衰仔唔怕做!因物主唔會+元八塊就賣俾你,就算返兵房班.........去mess買個round都要幾+磅!乜英國有免費餐咩

尊重人格, 請勿抄習

最後揸SA80在掩蔽處被敵人打死多過其他傳统槍械!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 1-9-2008 20:55 發表
最後揸SA80在掩蔽處被敵人打死多過其他傳统槍械!

今可怕

引用:
原帖由 MS 於 1-9-2008 20:48 發表
衰仔唔怕做!因物主唔會+元八塊就賣俾你,就算返兵房班.........去mess買個round都要幾+磅!乜英國有免費餐咩
咁隻碟幾錢買到呀?

皇家空軍

我知道澳軍有AUG既左手持槍法,比右手人CQB時轉手用
AUG亦可以改成左手專用,不過SA80就唔得,左右槍身設計完全唔同

回復 21# 的帖子

I will check for you
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 2-9-2008 16:43 發表
I will check for you

皇家空軍

引用:
原帖由 MS 於 1-9-2008 17:35 發表
想炒牛腩..............可以呀!不過一定唔熟,棧食死人!ms由80s教SA80到2005年未見過有人諗過用左手(sa80)其實英國佬六七成人係左手仔!但因用SA80已經全部用右手.............你可以用左手不過塊面變豬頭,同埋右手手指 ...
我想問點解會整到右手???

回復 25# 的帖子

網上談槍........好難解釋喎 以ms教槍經驗用右手cock gun.........手指公之關節碰向cover,所以教SA80輕描淡寫"細細声同班學生講唔好用右手cock gun 呀"當然帶定藥水膠布.........好多人炒牛腩或唔信邪

尊重人格, 請勿抄習

SA80有長處...........也有短處!針無兩頭利!ms有個朋友話佢個靚老婆乜都唔識做剩係識做"愛"如果係你收唔收貨

尊重人格, 請勿抄習

英軍用SLR當年有個左手手指公係孖指,ms話如果想教新仔首先要切咗隻孖指(因他不能手背向天cock gun)要手心向天cock gun!棧攪
尊重人格, 請勿抄習

根据英軍教科書SA80有那幾种子彈呢!估中有獎
尊重人格, 請勿抄習

回復 27# 的帖子

呢種 poster 想搵好耐了,超正。
Exemplo ducemus
[img][/img]

發新話題