發新話題

RS SVD [AEG]

引用:
原帖由 bigdick 於 12-9-2008 23:39 發表

As you wish, but only 31 pcs ...
31支一定係天文數字.......

回復 16# 的帖子

about 850 Euro 一支

my SVD

AK47S Metal boday + China 木kit + SVD front set, Marui gear box, 打firefox lithium 11.1w 條電

附件

13-9-2008 11:21, 下載次數: 423

mf

回復 18# 的帖子

你覺得呢把係SVD咩

比我落場30m內拉一下,就知道.
mf

引用:
原帖由 martinfung 於 13-9-2008 12:13 發表
唔係svd就唔係svd...幾勁都無用

引用:
原帖由 martinfung 於 13-9-2008 12:13 發表
哦…勁(超火)=SVD
原來係咁

回復 20# 的帖子

c兄呀!你睇清楚未呀?真正果支SVD長好多喎!(唔好答我氣槍同真槍一定有出入!!)
真果支SVD打 7.62 X 54R
AK只係打 7.62 X 39
禁你話你果支係咪SVD 呀?!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 13-9-2008 12:52 發表
c兄呀!你睇清楚未呀?真正果支SVD長好多喎!(唔好答我氣槍都直真槍一定有出入!!)
真果支SVD打 7.62 X 54R
AK只係打 7.62 X 39
禁你話你果支係咪SVD 呀?!
人地自我安慰緊
我果支係...我果支係...

串d講句...一係唔好買...一買就要買支似樣的..
無錢就唔好買

原來勁就係SVD....笑X死我.....我拎支打CO2出黎咪M82???

引用:
師兄我諗你比人呃左啦..
你SEARCH一下就知道咩叫做SVD..

回復 26# 的帖子

呢位仁兄有三大問題
1.小小似就當係,同某W話M14似G43有異曲同功之妙
2.高火就係勁,今次係CS定HP?
3.「拉一下」?小弟自知孤陋寡聞,但真係第一次聽到呢個名詞
你想拉咩先?拉車?拉龜?拉肚子?

不過唔知貴得過G標果友支呢!!!!

發新話題