發新話題

大陸masada

引用:
原帖由 BAGMAN 於 18-9-2008 10:19 發表

嘩,比Freedom1講晒我想講D野添. d.s.兄,我同你一樣好鐘意Magpul d設計,我都唔想Magpul D野比人抄到九唔塔八出來,看我個頭像就知啦。
我有生之年最希望Magpul同WA Crossover,整枝夢幻WA MASADA GAS BLOWBACK,嘩~到時真係當低褲都要入貨呀!!!

都真係幾好奇大陸去邊度搵版來抄??

suprise!!!!

引用:
原帖由 zamche 於 19-9-2008 10:00 發表
都真係幾好奇大陸去邊度搵版來抄??
I think china copy use the photo picture, 大陸masada look like shxt! the copy PMAG waste my money , I don't want to buy 大陸masada waste my money again...鬼五馬六+九唔塔八+肉肉孫孫.....I paid my money is want to get 有質數的AEG, not 大陸masada 的槍樣物體 ......

附件

19-9-2008 10:44

19-9-2008 10:44

膠人膠事日新月異!

引用:
原帖由 derek_lok 於 18-9-2008 13:08 發表

SCAR都係國狗出玩具槍先啦,,莫非ZA\VXC抄國狗

老實,,大陸出原創野大家都知係咩質素,,既然Masada國狗出先,,即係其他大廠都有能力出,,有機會出囉,,問題只係時間~~
冇授權, 大廠一定唔會出.
回來打疫苗

大陸理你先有味
根本吹佢唔漲

就算有香港唔比街,一見街Magpul一定做野

引用:
原帖由 auhokan 於 21-9-2008 10:44 發表
大陸理你先有味
根本吹佢唔漲
今時唔同往日。好多人以為在吹佢唔漲,自從奧運,中央政府大開投訴渠道。特別係國外投訴,而且在內地生產槍械(不論真假)是犯法的。中央為保國體,會認真處理。地方政府因要交差,不能再包庇,一定拉人。這又給官員一個立功及發財機會。國內生產商及分銷商又要使數百萬才能蛻身。立功又有獎金,大把地方官員爭住拉人。

引用:
原帖由 msi 於 21-9-2008 17:34 發表

今時唔同往日。好多人以為在吹佢唔漲,自從奧運,中央政府大開投訴渠道。特別係國外投訴,而且在內地生產槍械(不論真假)是犯法的。中央為保國體,會認真處理。地方政府因要交差,不能再包庇,一定拉人。這又給 ...
大家有無留意早前奧運剛剛完後, 內地槍廠家咪一家一家被"抄家",找一大筆錢才脫身。就如msi所說,情況可能陸續有來。

引用:

今時唔同往日。好多人以為在吹佢唔漲,自從奧運,中央政府大開投訴渠道。特別係國外投訴,而且在內地生產槍械(不論真假)是犯法的。中央為保國體,會認真處理。地方政府因要交差,不能再包庇,一定拉人。這又給 ...

引用:
原帖由 olka 於 21-9-2008 05:00 發表

冇授權, 大廠一定唔會出.
抄習的時代過了, 大廠潮流興合作:

STAR x Magpul PTS      = Magpul green label Pmag.
King Arms x Magpul PTS = Troy M7A1

引用:
原帖由 Kane 於 21-9-2008 18:57 發表

吾守法,咪一生都係四圍躲的山寨仔, 唔好彩重XXXXXXXX. 守法從規, 生意才能蒸蒸日上,越做越大.

如果VFC X MAGPUL = MASADA 就好LA

回復 27# 的帖子

如果VFC X MAGPUL = MASADA 就好(貴)LA

引用:

人地一早有先例.
M93A托已經告到人地大陸成間廠都close

回復 28# 的帖子

但係比GP出的話......我驚貴得黎又唔夠靚
MASADA咁正.....出得靚....貴D都值

發新話題