28 12
發新話題

有無人聽過ogu(original gun unit/union)呢隊team?

好耐好耐之前join過黎打
玩過掃罐忽同清衣7廠

引用:
原帖由 bozi 於 26-9-2008 00:51 發表
好耐好耐之前join過黎打
玩過掃罐忽同清衣7廠
我就同佢地打過田夫仔同無良,再後期有打西貢

OGU..........

Really a very old name la..........

呵呵, 原來咁多舊朋友係到...
引用:
原帖由 queen 於 26-9-2008 09:25 發表
OGU..........

Really a very old name la..........

重有好多,如山崎,毛查查,有一條友,fatman,萬能蘇,貓王,的士文,小新,變色龍,TNT,Mark2,阿聰,東德佬,阿彭等等,尾期有老Nel,阿Fun,流灘,鮑魚佢地...

諗諗下,當年大家夾錢買果個測速器都重係我手,呢個測速器矝貴到寄去英國維修再寄返黎.好彩果時彭兄係英國幫我地手.

引用:
原帖由 hypermax 於 26/9/2008 01:39 發表

我就同佢地打過田夫仔同無良,再後期有打西貢
印象中打正OGU約戰去西貢好以一兩次咁大把,重要係”街場”.

引用:
原帖由 Swift 於 26-9-2008 17:23 發表

印象中打正OGU約戰去西貢好以一兩次咁大把,重要係”街場”.
唔係,打既係鬼佬時期既[CONBAT GAMES],果時都係得幾個人(相仲係到),正式叫出OGU既都係得一次(記得係有)

哈, 我第一次join OGU game就係油塘, 依家變晒宿舍....
當年彭老闆個look好鬼搶眼...

跟住就係小冷水囉.... 小新著住件背心幫我分散D蚊既注意力...
D蚊都仲係要咬包到實既我.... x!!

引用:
原帖由 gd1893 於 27/9/2008 01:33 發表
哈, 我第一次join OGU game就係油塘, 依家變晒宿舍....
當年彭老闆個look好鬼搶眼...

跟住就係小冷水囉.... 小新著住件背心幫我分散D蚊既注意力...
D蚊都仲係要咬包到實既我.... x!!
油塘應該係1週年喎 , 我記得3週年去青衣, 當時成7x-8x人, 試槍都試左個幾鐘.

2週年好似係小冷水...玩武裝暴徒計劃係唔係呢?

哇, 咁耐世紀之前既事... 真係唔記得咁清楚囉...
哈哈, 果陣仲有去阿秋個寫字樓到玩....

你都有份去秋蛇個office玩? 教班細路玩槍果次定係夜晚去佢度開會先?

呵呵, 我上去係為左其他項目呢.

當年其實唔係參與左好多OGU既節目, 不過都識左好幾位好朋友啦.

果陣最熟係小新, 因為住正佢隔離座, 閒時仲可以開機吹水,
當年都係佢幫我買長天線同埋駁線...

話時話, 都好耐無見呢大班朋友囉.
引用:
原帖由 Swift 於 28-9-2008 01:20 發表
你都有份去秋蛇個office玩? 教班細路玩槍果次定係夜晚去佢度開會先?

28 12
發新話題