發新話題

老廣賊仔偷野事件

引用:
原帖由 laurence 於 30-9-2008 00:27 發表

肥仔作用並非幫佢睇水
而係東窗事發時
阻礙追捕
到2個都拉左,就咁睇片,肥仔可以話唔知情,除非行過的人聽到佢地講過d乜,唔係都係,佢2個的口供都係羅生門事件
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

做到肥仔
佢一定話o吾認識此人
但差人識做野架啦!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-9-2008 00:38 發表

到2個都拉左,就咁睇片,肥仔可以話唔知情,除非行過的人聽到佢地講過d乜,唔係都係,佢2個的口供都係羅生門事件
兩個咁岩撞到
肥仔入去吹水
點知朋友行出黎時多左支sr25
太多巧合

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 30-9-2008 00:32 發表
為果千零蚊 值得咩
千零蚊呢個數,話大唔大,話細唔細
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-9-2008 00:43 發表

千零蚊呢個數,話大唔大,話細唔細
點都唔值

行多幾步有d仲值錢既佢唔拎

上個月老廣間二手表鋪都俾人偷o野啦!

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 30-9-2008 00:40 發表

兩個咁岩撞到
肥仔入去吹水
點知朋友行出黎時多左支sr25
太多巧合
口供可以有好多,不過o係呢度講就費事(免得犯人...... )

妖~~~~~~怪阿~我仲諗住放支sr25~不過我嗰支係ca的kmc marking~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

肥仔o吾認呀?
同我拎本電話簿黎!

引用:
原帖由 laurence 於 30-9-2008 00:56 發表
肥仔o吾認呀?
同我拎本電話簿黎!
搵個"吹"眠師的電話幫手

佢唔係咁天真覺得冇CCTV影到佢呀........

I think the gun will be useless for this two stupid guys, because no gun at prison.

引用:
原帖由 laurence 於 30-9-2008 00:56 發表
肥仔o吾認呀?
同我拎本電話簿黎!
就在此時,新紮師兄16997不慌不忙從手機中取出sim card給予上司並道 :
[Sir~!電話簿呀Sir!!]
.......

催眠個肥仔認左佢
再篤埋條白粉仔出o黎!

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-9-2008 01:04 發表
佢唔係咁天真覺得冇CCTV影到佢呀........
年頭都發生左一單很傻很天真的事la,天真的人多到你估唔到

好多竊案犯人同成個過程好多時都比cctv影到

發新話題