29 12
發新話題

眼鏡裝風扇問題..內附圖

引用:
原帖由 Tom298 於 23-10-2008 22:07 發表
地舖?
有兩間舖架,兩間都係地舖,其中一間有二樓,樓上出售大量電子零件

引用:
原帖由 peter9999 於 23-10-2008 23:38 發表

有兩間舖架,兩間都係地舖,其中一間有二樓,樓上出售大量電子零件
我行過曬,只找到一間only地舖,請問有二樓個間在那兒?

引用:
原帖由 亞豹 於 20-10-2008 02:50 發表
之前睇有人話裝d風扇落鏡度.
話有d超細隻靜音風扇..
我行左黃金高登鴨記好多次都搵唔到所講既靜音超細風扇...
請問有無邊位師兄知道邊度有得買..我好想裝風扇呀..因為好多霰氣睇唔到野...
煩請知道既師@話我知邊 ...
無錯呀,就係呢種啦,師兄手工唔錯啵,有無試過落場呀,請問你風扇方向係吹風入眼內定抽出呢?

引用:
原帖由 peter9999 於 27-10-2008 20:23 發表

無錯呀,就係呢種啦,師兄手工唔錯啵,有無試過落場呀,請問你風扇方向係吹風入眼內定抽出呢?
一定要抽出~
用左後, 未試過有霞氣~~ 當然要整好d對流啦~~

交流下

附件

7-11-2008 20:59

7-11-2008 20:59

我給你們看看這

附件

9-11-2008 00:33

9-11-2008 00:34

9-11-2008 00:37

搞咁多野
又唔好睇
買TM 好過LA

回復 22# 的帖子

個中的樂趣                           
你明?

笑了

實用就得   要好睇就要$ 480馬記

引用:
原帖由 CLos3r 於 21-10-2008 22:34 發表
鴨記盡頭往西九龍中心方向
有間賣電腦野(地鋪,唔記得咩名,佢格離間鋪係賣士把拿電鑽果d工具)
有賣2cm size超細風扇仔
成箱放左係地下任揀
有分1cm厚同埋1.5cm厚
我係果度買
果間得2.5cm , 無2cm .

2cm 我係高登買左

附件

9-11-2008 21:16

仿制 ESS Profile NVG Turbo CAM

附件

10-11-2008 11:58

10-11-2008 12:17

10-11-2008 13:45

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 10-11-2008 11:58 發表
仿制 ESS Profile NVG Turbo CAM
試左用4粒2A電可以連續吹16小時

回復 2# 的帖子

馬老二出左個面罩有埋風扇在內。
我今日去槍街,$460

29 12
發新話題