30 12
發新話題

用彈弓匣打生存遊戲...

重量同至少一個隊友一齊行動, 今自己冇彈或reload時咪有隊友保護你TAKE COVER

引用:
原帖由 bravohk 於 21-10-2008 21:56 發表
成日打果D一場用過千飛果D Game,邊度會有技術....
撞正 打一場用過千飛, 又有技術 果D, 咁就大獲啦 ...  

引用:
原帖由 keane 於 22-10-2008 02:36 發表

撞正 打一場用過千飛, 又有技術 果D, 咁就大獲啦 ...  
兩樣對立架喎
通常有技術就唔駛過千飛

Which Reloader are you both using?

打到無彈先停, 反正會LOCK 槍
鵰。豹。狸。獅。狒

電槍多數有得lock槍架咩
好似係靚野先有

一次過射晒又好似ok wor...

回復 20# 的帖子

啊公晒命

一系唔開槍,一開槍就要sure打中人咁就唔洗好多彈都打到
同埋唔好長full
點發

引用:
原帖由 七點六二 於 22-10-2008 22:01 發表
一次過射晒又好似ok wor...
如果身上有八至十個以上既匣係可以(二戰四至六個以上), FULL一匣TAKE COVER 或走再RELOAD, 再等機會找敵人FULL

哈哈...
打彈弓甲係打準多過掃的~

引用:
原帖由 七點六二 於 21-10-2008 14:13 發表
本人在上星期日打生存遊戲, 而有一要求是用原裝匣, 唔知係唔係自己水皮, 成日當發現敵人就射佢點知偏偏射射下就無彈然後被人射瓜左, 想請教各師兄有無d心得點樣知道就黎無彈...唔通要自己數住...
take cover lor

引用:
原帖由 七點六二 於 21-10-2008 16:02 發表

因為果日我係用Thompson, 全自動, 原裝好似得60粒...全自動點數???
一下一下黎都全自動
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 七點六二 於 21-10-2008 16:02 發表

因為果日我係用Thompson, 全自動, 原裝好似得60粒...全自動點數???
唔系真系數住幾多粒,大約古到用左幾多ka ma
唔好等無彈先換匣,得行無左大半匣好換定先,
用彈弓匣唔可以打得咁揚,彈唔夠人多一定唔夠人駁火,

平時打game 唔好唔收手就得架啦

30 12
發新話題