發新話題

井勝GBB M4

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-11-2008 22:54 發表
睇睇:
http://www.intrudershop.com.tw/showreport.asp?report_id=53
字型唔正確???

引用:
原帖由 華田 於 23-11-2008 22:58 發表

字型唔正確???
留意下個身o既「G」字比較下,
重有井勝個Colt logo係橢圓形

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-11-2008 23:41 發表

多謝解說

引用:
原帖由 MG-42 於 23-11-2008 23:54 發表

果舊叫shell deflector...
我覺得買得呢D...都唔會主力用來打Game搏殺嘛,最多咪打一兩場過手癮,如果為左打Game $1200買枝Marui想點打都得啦...
買得呢D係裝下真parts,玩下blow back拆下槍姐....  

不過當然 ...
其實井井呢枝m4 己經有人識得點樣執到佢唔會變做碎彈機同埋唔會jam 彈, 我亦都己經試左....長打我深信唔會有問題
但係有人話上身條骨裝唔到eo-tech

引用:
原帖由 華田 於 24-11-2008 00:11 發表

其實井井呢枝m4 己經有人識得點樣執到佢唔會變做碎彈機同埋唔會jam 彈, 我亦都己經試左....長打我深信唔會有問題
但係有人話上身條骨裝唔到eo-tech
DO u know 點樣執?

我想知而家井記賣緊幾錢....可以告訴我嗎? thanks!

引用:
原帖由 華田 於 23-11-2008 21:57 發表

小弟唔多識d 刻字係點樣既.....想請問邊度串錯字呢???
聽聞槍身編碼都唔arm , 你上台灣軍火"ho" 睇下就知 , 講得詳細過吉打個網team ......

塑膠戰隊

但最近有傳聞井勝會停製GBB,吳知各位有無聽到?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-11-2008 23:41 發表

個G字有乜問題?井勝果支最像真喎

真係要比較,不如比較埋個O字,C字同個6字
全部都係井勝似真野多d
你話故障率,性能等等我無野好講,但話井勝marking差就真係明屈...

附件

24-11-2008 10:40

真marking

強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 24-11-2008 10:40 發表

個G字有乜問題?井勝果支最像真喎

真係要比較,不如比較埋個O字,C字同個6字
全部都係井勝似真野多d
你話故障率,性能等等我無野好講,但話井勝marking差就真係明屈...

http://www.intrude ...
咦?!
WA似d喎~有監生打d字上去feel~

引用:
原帖由 d.s 於 24-11-2008 11:50 發表

咦?!
WA似d喎~有監生打d字上去feel~
我睇過幾支井記實物,d marking 都有非常強烈既"扑出黎"既感覺
奈何此種處理手法比唔少人話"唔靚"
有人要真實
有人要樣靚
井記please唔到所有人,只好認死
不過井記外觀唔得既話,又唔知其他牌子邊忽得過佢呢?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

回復 28# 的帖子

其他我唔識,但井記條外管d散熱紋真係超靚,有parts散賣必入!!

回復 29# 的帖子

井記有d parts 好似AEG都啱用

發新話題