發新話題

索馬里海盜 問 : 幾 時 開 戲 呀 ?

引用:
原帖由 keane 於 23-11-2008 23:53 發表

特襲小鷹號18小時    ..........  USS Kitty Hawk Down

索馬里海盜決戰航母王
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

It'll be a great film~~~

回復 8# 的帖子

魔盜王係不死人部隊喎
仲要連感覺都無果種

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-11-2008 22:51 發表
魔盜王係不死人部隊喎
仲要連感覺都無果種
生化危機
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-11-2008 22:51 發表
魔盜王係不死人部隊喎
仲要連感覺都無果種
不死人...
用鬼火同佢玩

簡直無法無天! 尋日比人一炮打沉咗,無戲唱咯.....................拜拜!  

HAPPY SHOOTING!

其實派海軍o的軍艦過去同佢地打,係咪真係夠佢地打o架?

呢o的海盜唔會光明正大同你打海戰,永遠都係打游擊的喎,到時一個陰溝裡翻船,就好睇囉!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

最大問題係軍事介入, 消滅海盜, 付出軍費, 對彼國都冇直接得益.

" 世界八公 " 呢排又頭痕, 又唔得閒.

唯有等佢遲D得閒D先啦  .......  

他們始終鍾情于Toyota hilux

引用:
原帖由 積夫 於 26-11-2008 20:04 發表
其實派海軍o的軍艦過去同佢地打,係咪真係夠佢地打o架?

呢o的海盜唔會光明正大同你打海戰,永遠都係打游擊的喎,到時一個陰溝裡翻船,就好睇囉!
基本上,要睇下用唔用多d 高科技野去偵測佢地的動向

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-11-2008 14:26 發表

基本上,要睇下用唔用多d 高科技野去偵測佢地的動向
表面上睇, 各國既戰艦都係遊船河, 兜個圈交差就算.

引用:
原帖由 keane 於 23-11-2008 23:53 發表

特襲小鷹號18小時    ..........  USS Kitty Hawk Down

嘩~~~小鷹號

引用:
原帖由 PDTF 於 27-11-2008 13:56 發表
他們始終鍾情于Toyota hilux
好用
又多變化
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

http://hk.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk
http://hk.youtube.com/watch?v=YfZDtC9kjVk

09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

回復 18# 的帖子

佢地係第一集唔係無左不死身咩??

發新話題