發新話題

[認真] 好驚呀

引用:
原帖由 kimkileo 於 26-11-2008 01:27 發表
細路......我CGF既......你呢.....
.......夠膽係呢個''版面''搞事,.........你知唔知我邊度架.......我就cgf,你呢?

回復 17# 的帖子

都唔知件事詳情
點幫?

引用:
原帖由 於 26-11-2008 09:54 發表
樓主TOPIC前加左認真嫁..大家認真D啦
已經好認真,佢咁出post我都好認真驚ga,無頭無尾唔知佢講乜
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

唉,又係呢位小朋友....

上次話老師收佢iPod那位...
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

無 follow-up, case closed?

你地咪咁衰啦
樓主好認真ga,人地喊住黎問你,你咁玩人

引用:
原帖由 Boniface 於 26-11-2008 12:37 發表
你地咪咁衰啦
樓主好認真ga,人地喊住黎問你,你咁玩人
我見佢個post 咁我重驚過佢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 26-11-2008 13:58 發表

導演..我投入唔到...
要由內到外,再到番內

其實我係放學比人"逗",條友話我要"XX佢<粗口" & 我玩佢電話(其實我係約佢去西貢> ,佢就話我玩野),佢其實係佢自己想攪大件事,我冇理佢,之後行行下佢推左我一野,之後比個校工格開左我同佢,就話"XXX~呀X o既"之後我就走左

引用:
原帖由 24632198 於 26-11-2008 20:18 發表
其實我係放學比人"逗",條友話我要"XX佢<粗口" & 我玩佢電話(其實我係約佢去西貢> ,佢就話我玩野),佢其實係佢自己想攪大件事,我冇理佢,之後行行下佢推左我一野,之後比個校工格開左我同佢,就話"XXX~呀X o既"之後我就走左
中文 翻譯 中文 比賽 開始啦

咁佢仲有冇搞你搵你丫,佢推你你有冇受傷,佢說話內容有冇叫你類似"出入小心d丫"呢d恐嚇說話丫(可能佢系關心你)
如果咩都冇既,報左警警察都好難做到d咩架喎

引用:
原帖由 keane 於 26-11-2008 20:41 發表

無計la,我地係CGF要守紀律d

引用:
原帖由 keane 於 26-11-2008 20:41 發表

再再之前的前因都.....

發新話題