發新話題

而家D中學生…

算啦 我地老架啦

回復 16# 的帖子

完全唔入流

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 27-11-2008 21:49 發表
潮語:
潛水=唔知去左邊到
o嘴=無奈
打爆機=打機贏晒所有關
麥記=M記=麥當盧
除左o咀之後,另外3個都出現左10幾年
之但係,o咀其實亦都出現左好一段時間,實非潮也....

e家我d同學成日係度講online games
話自己打機打cs online,hp到幾勁幾勁
但佢地講拿住M60重機時......................
我百感交集...........
佢地有時問我
狙擊槍定步槍勁d
我話橙同梨都唔同,點比較
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

掟水蛋...算斯文了..
曾經聽過有人   掟尿蛋   ....

學生哥真係多攪作...

引用:
原帖由 RYODLi 於 28-11-2008 08:37 發表

潛水呀o嘴果D對08 CE考生係一個不能磨滅既傷痛…
所以我地果班D人而家即使都係唔係都拎黎講…

p.s.最尾兩個有咩問題?好多人都係咁講架咋喎…
c兄~我好同意你!!
因為潮語令我只有呢份卷令U

回復 20# 的帖子

問題係用氣槍射阿婆

引用:
原帖由 sunny2014 於 29-11-2008 09:39 發表
問題係用氣槍射阿婆
想用搞破壞來引人注意..

引用:
原帖由 里安 於 27-11-2008 21:50 發表

而家D中學生確實像中了毒般

我係唔明呢句
人云亦云 , 你講我又講...

引用:
原帖由 側衛 於 28-11-2008 22:51 發表
e家我d同學成日係度講online games
話自己打機打cs online,hp到幾勁幾勁
但佢地講拿住M60重機時......................
我百感交集...........
佢地有時問我
狙擊槍定步槍勁d
我話橙同梨都唔同,點比較: ...
有同感
班友cyber前cyber後,話AK M4係垃圾,廢槍,"acr21"先至勁wor
仲問我同唔同佢地去公園用D文具鋪槍打wargame......
有D就去花園平台,仲想借我枝槍......
我話會打親人,點知佢話"D人返晒工啦驚咩wor"......

引用:
原帖由 亞爾多 於 29-11-2008 17:54 發表

有同感
班友cyber前cyber後,話AK M4係垃圾,廢槍,"acr21"先至勁wor
仲問我同唔同佢地去公園用D文具鋪槍打wargame......
有D就去花園平台,仲想借我枝槍......
我話會打親人,點知佢話"D人返晒工啦驚咩wor" ...
m4係垃圾.................. 太過份啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 29-11-2008 22:47 發表

m4係垃圾.................. 太過份啦
我G36K呀…呢世比班木咀叫二等兵

引用:
原帖由 sunny2014 於 29-11-2008 22:49 發表

what if i have a mp5a4?

引用:
原帖由 蕉皮 於 27-11-2008 20:55 發表
我d同學仲過癮,[咩]住人玩騎戰,仲要玩到爆曬軑
幾過癮喎又

引用:
原帖由 sunny2014 於 29-11-2008 22:49 發表

二等兵唔係m16,ak咩(heat project)

就算佢話你,你都可以話

我依枝係G36唔係"K"36

發新話題