發新話題

原來之前係差館涉嫌強姦人果個警察...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-12-2008 15:47 發表

掟做鴨等人日日同佢通櫃似乎好d wor
o -> O
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

引用:
原帖由 Rager 於 2-12-2008 19:57 發表

o -> O

回復 15# 的帖子

反而D女重受,重
Exemplo ducemus
[img][/img]

[quote]原帖由 marcooo 於 2-12-2008 18:43 發表
以前細個,老豆老母成日講 "好仔不當差"

只會係讀書唔成先去做

係早7-8年,警察形象好少少,但呢幾年,咩新聞都有,就好似以前D片咁講:

[quote]原帖由 marcooo 於 2-12-2008 18:43 發表
以前細個,老豆老母成日講 "好仔不當差"

只會係讀書唔成先去做

係早7-8年,警察形象好少少,但呢幾年,咩新聞都有,就好似以前D片咁講:
delete

引用:
原帖由 B20_hk 於 2-12-2008 21:22 發表

睇下邊組哪!
有衫睇咪好d囉
delete

引用:
原帖由 derek_lok 於 2-12-2008 21:37 發表

有衫睇咪好d囉
O記,重案好品啲
環頭便衣vice就好X串
最怕反黑...

引用:
原帖由 B20_hk 於 2-12-2008 22:13 發表

O記,重案好品啲
環頭便衣vice就好X串
最怕反黑...
好人好者,做乜要怕差人

引用:
原帖由 RMP 於 2-12-2008 22:25 發表

好人好者,做乜要怕差人
YES, AGREE

引用:
原帖由 RMP 於 2-12-2008 22:25 發表

好人好者,做乜要怕差人
你未見過,,話係反黑,,自己D行為動作黑到唔黑,,不X知所謂
警察!?記唔記得你係呀?
delete

回復 20# 的帖子

師兄,可能你近來忙,等你重溫下

近 年 警 員 涉 及 風 化 案
08 年 5 月
一 名 軍 裝 警 員 在 網 上 認 識 音 樂 女  師 , 涉 嫌 趁 對 方 飲 醉 帶 到 酒 店 強 姦

08 年 3 月
一 名 水 警 警 長 執 行 反 走 私 任 務 時 , 非 禮 扮 情 侶 的 新 紮 師 妹 , 被 判 監 三 個 月

08 年 2 月
已 婚 軍 裝 警 員 涉 嫌 在 紀 律 部 隊 宿 舍 , 強 姦 19 歲 女 網 友 被 捕

07 年 9 月
一 名 交 通 警 員 前 往 日 本 大 阪 旅 遊 時 , 涉 嫌 胸 襲 女 途 人 被 捕

06 年 10 月
一 名 交 通 警 員 強 姦 前 女 友 , 被 判 入 獄 四 年

06 年 9 月
已 婚 交 通 警 員 涉 嫌 在 大 埔 富 亨  梯 間 , 強 姦 18 歲 餐 廳 太 子 女 被 捕

06 年 9 月
一 名 休 班 警 員 在 地 鐵 內 非 禮 女 秘 書 , 判 囚 28 日

06 年 7 月
荃 灣 裁 判 法 院 庭 警 , 當 值 時 用 手 機 偷 拍 犯 人 女 家 屬 的 裙 底 , 被 判 囚 6 個 月

05 年 7 月
一 名 高 級 警 員 兩 度 非 禮 5 歲 養 女 , 還 將 性 病 傳 染 給 女 童 , 判 入 獄 2 年
Exemplo ducemus
[img][/img]

唔...........................................................................

05 年 7 月
一 名 高 級 警 員 兩 度 非 禮 5 歲 養 女 , 還 將 性 病 傳 染 給 女 童 , 判 入 獄 2 年
what the..........

引用:
原帖由 derek_lok 於 2-12-2008 22:31 發表

你未見過,,話係反黑,,自己D行為動作黑到唔黑,,不X知所謂
警察!?記唔記得你係呀?
其實呢個我又覺得係有原因

不過我有次見到,就咁睇落,都幾難分

引用:
原帖由 里安 於 2-12-2008 22:58 發表

其實呢個我又覺得係有原因

不過我有次見到,就咁睇落,都幾難分
咁未係囉,,其身不正
執法同犯法都分唔到啦
delete

發新話題