發新話題

愛 Blow Back 的人有褔了

标题是不是该改成,愛 Blow Back 的人荷包有难了

其實愛gbb的人大多數都已經係vve出o既時候忍唔到手,
唔買o既人又可能仲會等埋kj果枝先買
咁依家gp出呢枝,仲有幾多個會轉系統,
而且佢都係有wa同樣的毛病,
有心買wa改o既又唔一定用gp料
所以我覺得買o既人唔會好多

我睇應該都ok多人買,
依家想買wa的人都只是wa要改好多野才睇定d,
但呢枝買番來就可以打top-gas了,唔使煩

回復 14# 的帖子

any source ?

引用:
原帖由 derek 於 8-1-2009 23:45 發表
http://www.gp-web.com/products.p ... PWEB&bid=WOC_AG

引用:
原帖由 路比 於 8-1-2009 23:04 發表
其實愛gbb的人大多數都已經係vve出o既時候忍唔到手,
唔買o既人又可能仲會等埋kj果枝先買
咁依家gp出呢枝,仲有幾多個會轉系統,
而且佢都係有wa同樣的毛病,
有心買wa改o既又唔一定用gp料
所以我覺得買o既人唔會好 ...
昨晚企明搶5分鐘,出2枝...

另外[而且佢都係有wa同樣的毛病]係指????

$3500

$3700

$4600

$4600

我見到呢四支現貨!
有D係鋼管有D唔係!

佢話鎚及內部多件鋼件!全部GP自己出品!

引用:
原帖由 seals 於 9-1-2009 00:49 發表
$3500

$3700

$4600

$4600

我見到 ...
$3500 係咪鋼管 ??? 係既話聽日行轉槍街
塑膠戰隊

引用:
原帖由 Kane 於 8-1-2009 22:37 發表
KA 出gbb
引用:
原帖由 derek 於 8-1-2009 23:45 發表

$3500 係咪鋼管 ???

no

一直都想買支打gas既AR...
但就係冇廠出第一代(A1系列)....
始終對M4冇咩興趣...

引用:
原帖由 derek 於 9-1-2009 14:22 發表

http://www.airsoft-news.eu/e107_ ... y%20Fair%20-%202009

引用:
原帖由 阿堅 於 9-1-2009 16:01 發表
一直都想買支打gas既AR...
但就係冇廠出第一代(A1系列)....
始終對M4冇咩興趣...
Ino is releasing M16VN and XM177, yeah i'd grab one myself if it comes with the VN short mag.

引用:
原帖由 seals 於 9-1-2009 00:49 發表
$3500

$3700

$4600

$4600

我見到 ...
I just want to have a M4 RIS. Will it be cheaper if I bought the 3.7k m4, and then add the RIS myself?

回復 27# 的帖子

又係用 WA system ?

發新話題