發新話題

netnook 的決擇

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-1-2009 15:49 發表
如果真係計好用既,唔計價就一定數fujitsu或者sony
Sony好似就出部wor!
http://www.umpcfever.com/news/?postid=1750

引用:
原帖由 VEC 於 9-1-2009 12:42 發表
真正堅野, 唔怕賣廣告啦
呢的又邊算賣廣告,正常討論者.......真正賣廣告有乜下場大家知架啦.....

引用:
原帖由 於 9-1-2009 16:10 發表

但價錢可以買到NOTEBOOK
USD$900起跳...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 於 9-1-2009 16:10 發表

但價錢可以買到NOTEBOOK
iphone計埋可以買到PDA啦一樣~咁d人又買?

引用:
原帖由 於 9-1-2009 16:11 發表

板主 你好似成日響軍事板賣廣告WOR
我介紹的軍事科技俾大家分享吓者......

引用:
原帖由 於 9-1-2009 16:18 發表

所以我就冇買iphone了
咁不如等下Toshiba! (我條link個網幾有參考價值,去睇下~)

可以考慮ASUS 1000H, netbook嘅話華碩真係唔錯~
而lenovo s10我唔太recommend...
我學校有同學買咗,佢都覺得1000h抵買/實用好多

引用:
原帖由 savio 於 9-1-2009 19:51 發表
可以考慮ASUS 1000H, netbook嘅話華碩真係唔錯~
而lenovo s10我唔太recommend...
我學校有同學買咗,佢都覺得1000h抵買/實用好多
而家重買1000h真係會喊ga wor...

發新話題