27 12
發新話題

聽人講馬仔MP7好多問題

回復 15# 的帖子

咁我建議你買一枝BrowningM2
初速930m/s,唔怕無力
氣動,唔怕係電動嘔彈器
RoF每分鐘450~550發,唔怕浪費

TMP又點睇,好似OK下

引用:
原帖由 jh333233 於 27-1-2009 22:39 發表
TMP又點睇,好似OK下
你都仲未解決帶槍出街,比警察嬸嬸見到既問題呢

MP7係就係力細,不過好型,少改之後再加幾個長鏈匣+快錨...打cqb爽爆><

引用:
原帖由 於 27-1-2009 22:56 發表

你都仲未解決帶槍出街,比警察嬸嬸見到既問題呢
umm....電話訂購得唔得

引用:
原帖由 jh333233 於 2-2-2009 22:00 發表

....無言 .....

引用:
原帖由 jh333233 於 2-2-2009 22:00 發表

不如你都係18歲之後先玩槍啦~d電槍大部份都係18歲以上人士先可以玩~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回復 22# 的帖子

唔好誤導人!
香港玩槍,唔係18就得
要囉牌既
仲要個牌都係只准你玩半自動槍械

回復 23# 的帖子

咁我修正~
係18歲之後先玩BB airsoft gun~d airsoft electric gun大部份都係18歲以上人士先可以玩~
Gas blowback BB gun全部都要18歲以上先玩得~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 sunny2014 於 3-2-2009 00:20 發表
唔好誤導人!
香港玩槍,唔係18就得
要囉牌既
仲要個牌都係只准你玩半自動槍械
師兄你冷靜d,得閒睇番哂樓主d post先啦~

驚咁多咪唔好買lor
要買就要接受佢o既不足架啦

講咁多做咩丫....全部都話什麼什麼聽返尼

睇晒佢先再講啦

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=19980
鵰。豹。狸。獅。狒

27 12
發新話題