23 12
發新話題

KSC SYS7 USP COMPACT

引用:
原帖由 Kane 於 31-1-2009 09:01 發表

我係咁O架LA
唔鍾意咪唔好睇LOR
師兄有性格~!
態度好~!
十足十我去拜年時見到d十來歲只會埋頭打Online Game,冇禮貌,
屋企人同佢講句嘢都比佢無厘頭小返轉頭仲以為自己啱哂d小伙子.

師兄出d post我以後真係唔會再睇,
反正都唔覺有乜有用資訊之餘又無無聊聊下下要收錢~

你繼續啦,唔阻你發達,恭喜發財~!!

明明初三過晒
呢個post都仲咁好火氣

姐係可唔可以用彈湖倒d彈落去?
(係下面?)

引用:
原帖由 timqqq 於 31-1-2009 19:52 發表
(係下面?)
上面倒

倒唔倒得????? 定係一粒一粒入?
可唔可以比d圖黎睇.

引用:
原帖由 timqqq 於 31-1-2009 23:52 發表
倒唔倒得????? 定係一粒一粒入?
可唔可以比d圖黎睇.
可唔可以俾d禮貌黎睇~~~唔該~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 timqqq 於 31-1-2009 19:52 發表
(係下面?)
果d係AEG ge鏈匣
呢支係gas槍

咁請問係點倒落去???
=.=
咁耐都未解答到=.="

23 12
發新話題