發新話題

請教。求助。我想買狙擊氣槍。

$3000可以好多選擇(唔改的話).....出名準的應該係馬記vsr-10系列
其實唔係話大力就會遠......好睇你hop-up set得好唔好.....重有彈的質素同重量等等

如果不改槍的話.....原裝手拉又準又大力的槍應該係無的

跟據香港法例,如果真係要絕對性執法,唔一定要過j先拉得,
有十萬八千條例可以控告,香港雖然冇民主,但係仲好自由,
唔好已為唔過j射唔到人就得.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

攻擊性武器?
公眾安全罪之類果D野?

引用:
原帖由 carsica 於 5-2-2009 20:11 發表
蕉皮
我唔係真係起屋企裡面玩嫁。
我會起天台度玩,20米左右有個垃圾站,
得閒就會射汽水罐等,用來玩。

我有養狗仔的,哥基。
所以唔會用來射動物仔的∼
各位放心。
一粒彈$1500,未計你射穿個垃圾袋之後跌出o黎的垃圾
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

小朋友,你係咪未買槍買左瞄準鏡先呀.....放返低先啦
你啲字咁大隻睇得唔係咁舒服~
我覺得你唸清楚自己想講咩先囉
好型咁開槍射落個垃圾站...唔射人你就覺得無問題架?
玩槍唔同玩具,唔好以為自己識少少法例就唔識死

話晒都係新手

話晒都係有20米

高手都未必中唔到人何況你?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-2-2009 20:39 發表

射穿個垃圾袋唔知會唔會比人告刑毀呢~!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-2-2009 20:39 發表

咁搞法,玩街場ge師兄 ......

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-2-2009 20:58 發表

咁搞法,玩街場ge師兄 ......
u think u
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

師兄你諗清楚先啦唔好諗都唔諗~~~~~~~~~~~唔好$3000用係"懶有型"OK
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 高!高!高! 於 5-2-2009 20:54 發表

射穿個垃圾袋唔知會唔會比人告刑毀呢~!
要d 政府清潔工人執多一次就肯定係浪費公帑

用$3000去書局買晒橡筋番屋企射汽水罐會仲有感覺

引用:
原帖由 vaanip 於 5-2-2009 21:16 發表
用$3000去書局買晒橡筋番屋企射汽水罐會仲有感覺
剩返D錢我地分左佢

樓主請注意射彈出街係唔岩,好多師兄都已經講過有咩問題同法律責任,
但我都加多一句等你明白個嚴重性,如引起公眾不安等,我自己住村屋有d山頭廢屋可以玩下,
但如果射在街上,重要係有人路經的垃圾站就真係唔係幾好,唔係話你會有心,但唔小心發生意外都唔好啦,
到時累到人又累到自己(重有玩槍d師兄)就後悔莫及呀
Ken's Custom Magpul M4  

發新話題